Otkrila i koliko naplaćuje

Tvrdi da je najbolje plaćena prostitutka u Americi

Elis Litl, 27-godišnjakinja porijeklom iz Irske, tvrdi da je najbolje plaćena legalna seksualna radnica u SAD-u.
Objavljeno: 24. 05. 2019 - 20:53 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tvrdi da je najbolje placena prostitutka u Americi
Foto: Instagram

Ona tvrdi da godišnje zarađuje više od milion dolara, a predočila je i kako je došla do te cifre.

"Milion dolara podijeljeno s 12 mjeseci u godini označava cilj od otprilike 84.000 dolara mjesečno. Ako svakog mjeseca imam klijenta koji mi ostaje preko noći, raspon cijene za to je oko 20.000 dolara, to mi je otprilike dovoljno da zaradim tu cifru godišnje" rekla je Litl u intervjuu za Refinery29.

"Zatim bih trebalo da imam nekoliko petočlanih 'stranki' od 10 do 15 hiljada dolara. Ako imam tri takve mjesečno, onda ovih 'običnih' klijenata od 5.000 dolara bih trebalo da imam samo nekoliko", izračunala je i zaključila da se njena računica na to i svodi.

"Oni uspješniji u mojoj industriji godišnje zarađuju od 400 do 700 hiljada dolara. Ja zarađujem skoro duplo i to je nevjerovatno", kaže ona.

Sebe smatra "stručnjakom koja ljudima pomaže da prebrode seksualnu anksioznost" te im pomaže da se opuste i pronađu ono što im najviše odgovara u seksu.

Ona trenutno radi u bordelu Moonlite Bunny Ranch u Nevadi. Nedjeljno radi od 60 do 80 sati.     

elislitl2

Komentari: 1

Kadar stići i uteći

24. 05. 2019 - 21:40

Pa radi baš puno prekovremeno, izgleda da uživa i u parama i u poslu. Jedno drugo podstiče i još će poslije počet da drži motivacione govore. Eeeeee u šta se ovaj svijet pretvara
Novi komentar