Detalji jezivog ubistva Srpkinje u Las Vegasu

U jezivom svjedočenju Slobodana Miljuša (37) koji je u petak batinama ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31) u kući u Las Vegasu, ispričao je da je prije zločina otišao u prodavnicu i kupio bejzbol palicu, nož, samoljepljivu traku i votku i "odmah znao da će je ubiti". Namjera mu je bila da ubije i sebe, ali to nije sproveo u djelo.
Objavljeno: 24. 05. 2019 - 23:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Slobodan Miljuš (37), porijeklom iz Like, uhapšen je u Las Vegasu zbog sumnje da je ubio suprugu u porodičnoj kući u kojoj su živjeli sa dva sina uzrasta od šest i 13 godina. Policija mu je stavila lisice na ruke neposredno nakon ubistva. Policija je došla na poziv Slobodanovog sina, a pronašli su ga kako leži u krevetu pored krvave žene.

"Bejzbolka", traka, votka i nož

Novinari koji su pričali sa njim nakon hapšenja prenose da je njihov stariji sin, koji ima trinaest godina, ušao u stan nakon zločina i zatekao krvavu majku i oca kako leži pored nje u krevetu.

- Kada je policija došla, ništa im nisam rekao - izjavio je Miljuš.

Međutim, na osnovu uvida u policijske izveštaje, tamošnji mediji prenijeli su šta je osumnjičeni naknadno ispričao detektivima.

Ispostavilo se da je dječak došao kući posle škole i zatekao roditelje prekrivene krvlju na krevetu u spavaćoj sobi. Otac mu je onda navodno dao 20 dolara i rekao mu da ide! Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske pumpe i odmah pozvao pomoć.

Miljuš je sačekao da dječaci odu u školu, a potom je otišao u prodavnicu po - bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće.

- Poslije nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu. Kazao je da je htio i sebe da ubije, ali da to ipak nije sproveo u dielo - navodno su rekli detektivi.

Monstrum bez trunke kajanja

Miljuš u razgovoru sa novinarima nije pokazivao kajanje. Kazao je da "nije srećan zbog toga što se dogodilo", ali "šta je tu je". Kako smo već prenosili, ispričao je da je ubio Zvjezdanu jer ga je navodno lagala i iz osvete njenom ocu.

- Od prvog trenutka kada sam uzeo palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu. Lagala je da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njenom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znaće dobro na šta mislim i šta je uradio - ispričao je Miljuš.

Ipak emocije su ga preplavile kada je spomenuo sinove.

- Volim svoju djecu i nadam se da će biti dobro. Nadam se da će se dobro starati o njima - rekao je uhapšeni i dodao da mu je žao što je sin vidio krvavi prizor. Na pitanje novinarke da li brine kakve posljedice će to ostaviti po dječaka, odgovorio je - da.

Miljuš je naglasio za tamošnje medije da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da Zvjezdanin otac nije "gurao nos tamo gdje mu nije mjesto". Reporteri su ga upitali da li je ovo ubistvo osveta njenoj porodici, on je kazao da nije cijeloj porodici već samo ocu i da će on znati o čemu se radi kada bude gledao vijesti.

Sestra žrtve, koju su potom pozvali za komentar, kratko je odgovorila da je Miljuš monstrum i da laže, kao i da je njihov otac divan čovjek. Ubijena žena trebalo je u srijedu da bude sahranjena u Las Vegasu.

Kako su mediji ranije prenijeli, dječaci se trenutno nalaze kod djeda.

Kolege ubijene žene ispričale su da je Zvjezdana vredno radila i da je bila brižna majka.

- Znali smo da imaju probleme u braku i da je pokrenula razvod. Bila je veoma društvena, motivisana i ambiciozna. Obožavala je svoju djecu, a ponekad je toliko brinula o njima da bi ih povela i na posao - kažu njeni prijatelji.

Komentari: 1

CRNOGORAC

25. 05. 2019 - 05:25

JEZIVO UBISTVO SRPKINJ A POCINIO GA SRBIN TO NECETE DA OBAVIJESTITE CUDIME DA NIJESTE REKLI DA JE CRNOGORAC.
Novi komentar