Mijenja se menadžment

Budućnost Voli: Bićemo dio ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka

Donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu - zaključeno je u saopštenju KK Budućnost nakon Skupštine ABA Lige.

Objavljeno: 25. 05. 2019 - 14:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Nakon jučerašnje skupštine ABA lige održane u Banja Luci, Budućnost Voli se zahvaljuje gdinu Igoru Dodiku, predsjedniku Lige, na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova, koji su se juče okupili u pomenutom gradu. Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnost Volija u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali'', navodi se u saopštenju Budućnosti.

Kako ističu, donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne - nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi Ligu.

''Pogrešni potezi u finalu ABA lige, a posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta, što pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi. Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige. Smatramo da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou.  Budućnost Voli osudjuje sve nemile scene koje su obilježile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo dio ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj - košarka'', zaključuju iz Budućnosti.
 

Komentari: 6

Drugim riječima

25. 05. 2019 - 15:12

nijesu vas zarezivali ni za suvu šljivu.
Goran

25. 05. 2019 - 17:12

Umesto da se bave lošim nastupom u Euroligi i očajnim igrama u Beogradu , traže alibi u atmosferi i histeriji koja je započeta 2018. a ne 2019. godine. Posle 2:0 iz Beograda svako je znao šta će biti u Beogradu ako se u Morači ponovi ludnica iz 2018., pa su ove pretnje u stvari smešne i apsurdne.
Принц Павле

25. 05. 2019 - 18:02

За нас је најбоље да се формира наша АЛБА лига са Сев. Македонијом, Косовом, Монтенегром и Албанијом. Ту је наше место.
Zeljko R

25. 05. 2019 - 19:00

Pavle vase je mjesto taman dje jeste. Provociranjem i napadanjem drugih pokazujete pravo lice. A nesto mi je milije sa svima sto si ih nabrojao nego sa vama takvima kakvi ste.
Pavlje, Pavlje

25. 05. 2019 - 19:44

Ti i tvoji Karađorđevići ste poreklom Albanci pa ne možeš bez njih.
Da je vjecna

25. 05. 2019 - 18:31

Igrat ce ti vi sa Sjevrnom Makedonijom i sa Kosovom.Nije vam nist drugo ostalo nego da lijecite komplekse.Podjite malo do Pristine pa navijajte.A realno nama je bolje igrati i sa njima nego sa iskompleksiranim i isfrustiranim veliko srbima.Igrat ce te vi brzo ligu u Beogradski pasaluk
Novi komentar