Nastavljeno suđenje optuženom za teško ubistvo Ukrajinke

Majka Lašmanove: Od njene drugarice sam saznala za ubistvo

Svetlana Libjert, majka pokojne Anastasije Lašmanove kazala je danas u Višem sudu da je za ubistvo sazanala od drugarice njene kćerke, navodeći da je znala za emotivnu vezu sa Arsenijem Stanovićem.
Objavljeno: 27. 05. 2019 - 11:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za teško ubistvo Lašmanove sudi se dvadesetjednogodišnjem Arseniju Stanoviću.

Libjert je kazala i da ostaje pri izjavi koju je dala kod višeg tužioca i ponovila da da je znala emotivnu vezu sa Arsenijem, koja je prekinuta, jer navodno Stanović nije bio zainteresovan da radi.

-Ona je moje jedino dijete, a od njenog oca sam se razvela 1995. godine. Ona je bila kod mene u Ukrajini od 2. do 5. maja 2018. godine, jer sam ja tada bila u bolnici pa je bila da me obiđe. Poznato mi je da je dobro živjela u Crnoj Gori, da je nosila luskuznu garderobu. Znam da je imala vrijedan ,,Rolex“ i zlatni nakit - kazala je Libjert.

Prema navodima optužnice, Stanović se tereti da je 11. maja prošle godine, u jutarnjim satima, u naselju Dobrota, sa umišljajem i na svirep način ubio Lašmanovu u njenom iznajmljenom stanu. Prema navodima iz akta Tužilaštva, Stanović je žrtvi zadao 26 udaraca „oštricom i šiljkom jako zamahnutog mehaničkog oruđa“. Lašmanova je pronađena mrtva u stanu u Kotoru. Samo dan nakon što je pronađeno tijelo, inspektori su imali saznanja koja su ukazivala da je Stanović počinilac. Suđenje se nastavlja 1. jula

Komentari: 1

piki

28. 05. 2019 - 07:24

UŽAS !
Novi komentar