DEMOS: Nastavićemo borbu protiv samovolje korumpiranog režima

Sa sjednice Glavnog odbora DEMOS-a, na kojoj su razmatrana politička i organizaciona pitanja, poručeno je da će ta partija nastaviti da učestvuje i aktivno doprinosi borbi protiv samovolje korumpiranog režima kroz institucionalno i vaninstitucionalno djelovanje.
Objavljeno: 27. 05. 2019 - 14:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sjednici je iskazana puna podrška političkom djelovanju partije u prethodnom periodu, naročito tokom građanskh protesta pokrenutih nakon izbijanja afere Koverat, kako u Podgorici tako i širom Crne Gore. 
Članovi Glavnog odbora su konstatovali da sve progresivne snage u Crnoj Gori jedinstvenom i istrajnom borbom mogu ostvariti zajednički cilj – smjenu trodecenijske nekontrolisane vlasti koja bjesomučno otima od svojih građana.
Zato smo svi mi u DEMOS-u odlučni da se borimo da stvorimo sistem koji će prestati da uzima i početi da daje građanima. Stvorićemo sistem koji će omogućiti da radimo i zaradimo za pristojan život, jer građani moraju da budu na prvom mjestu. 
Na sjednici je zaključeno da DEMOS ostaje privržen svojoj umjerenoj, građanskoj politici, van svrstavanja u bilo koje političke i nacionalne ekstreme. 
 

Komentari: 1

Korupcionas

27. 05. 2019 - 14:37

Eee, samo ste vi posteni. Pa kad ste vec tako posteni sto nesto ne progovorite o onome sto se cini u Budvi i Kotoru no "postenjacine" podvijete rep jer se i sami tamo mastite.
Novi komentar