SAOPŠTENJE

NTO predstavlja turističku ponudu u četiri poljska grada

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru AviaReps roadshow-a, u periodu od 27-30. maja predstavlja turističku ponudu destinacije poljskim turoperatorima, u četiri grada sjeverne regije Poljske: Šćećinu, Poznanu, Bidgošču i Gdanjsku.
Objavljeno: 30. 05. 2019 - 14:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Učešće u roadshow-u ima za cilj povećanje vidljivosti i prisustva Crne Gore na poljskom tržištu, upoznavanje poljske turističke privrede sa našom destinacijom, uspostavljanje novih kontakata kao i produbljivanje saradnje sa dosadašnjim partnerima, kako bi se postigla veća zastupljenost crnogorske ponude u njihovim programima putovanja.

Prezentacijama prisustvuju predstavnici preko 150 turoperatora, među kojima su: Itaka, Rainbow, Neckermann Poland, Tui, Weco travel, Viva Travel, Laguna, Magellan, Why not Travel, Sport & Travel, Prima Travel, e-Travel, Fun Club itd Podršku ovim promotinim aktivnostima pružili su ambasador Crne Gore u Poljskoj Budimir Šegrt i počasni konzul Crne Gore u Poljskoj Piotr Kitta, koji su sa saradnicima prisustvovali prezentaciji u Bidgošču. Hoteli Splendid Conference & Spa, Resurs, Regent i Lazure obezbijedili su vrijedne nagrade za dobitnike nagradne igre.

Promocija u Poljskoj nastavlja se u okviru drugog roadshow-a, prezentacijama u južnim poljskim gradovima Žešovu, Vroclavu, Katovicama i Krakovu. Poljskim turoperatorima biće na raspolaganju i tzv. e-learning program, koji podrazumijeva učenje putem interneta o Crnoj Gori i njenoj turističkoj ponudi, kako bi na ovom tržištu primenjujući znanje stečeno u ovom programu prodavali crnogorski turistički proizvod.

Za najuspješnije polaznike kursa, biće organizovano studijsko putovanje u Crnu Goru. Statistički podaci za 2018. godinu ukazuju na to da je broj poljskih turista koji su boravili prosječno oko pet dana u Crnoj Gori, veći za 23 %, te da je ostvaren i porast broja noćenja za 18% u odnosu na prethodnu godinu. Imajući u vidu veliko interesovanje poljskih turista za Crnu Goru, redovnu avio liniju, nove sezonske i čarter letove ka Podgorici i Tivtu, promociju u poljskim medijima, očekuje se nastavak pozitivnog trenda sa ovog tržišta i ove godine.

Komentari: 0

Novi komentar