Janović čestitao "lavicama"

Hvala vam što ispisujete najljepše stranice crnogorske sportske istorije

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je rukometašicama, stručnom štabu i čelnicima Rukometnog saveza Crne Gore plasman na Svjetsko prvenstvo u Japanu.
Objavljeno: 06. 06. 2019 - 11:19 Promjenite veličinu teksta: A A A
Hvala vam sto ispisujete najljepse stranice crnogorske sportske istorije
RSCG

- Lavice naše, i ovog puta ste nas učinile ponosnim. Hvala vam što ispisujete najljepše stranice crnogorske sportske istorije. Svjesni smo vaše blistavosti i koliko velike stvari činite za sport, za sve nas, za domovinu. Vašom besprekornošću sportom mijenjate svijet. Čestitam na uspjehu i još jednom plasmanu na Svjetsko prvenstvo, sa kojeg ćete, ubijeđeni smo Crnoj Gori donijeti nove medalje - navodi se u čestitki Janovića.

 

Komentari: 1

Odza Veilji

06. 06. 2019 - 13:56

Kvalifikaciji na SP, ne bi trebalo da se gleda u zube! Medjutim srećan sam što je Kaća otišla iz Budućnosti, i nadam se da njen klan ( Bulatović,Jauković i Grbić) neće iticati na naše igre kako u Budućnost tako ni u Reprezentaciju! Kaća hvala to za sve do sada što si uradila i znam koliko si bila i prkosna i ponosna sto igras za Crnu Goru ali moramo podvuci crtu da nam se ne desi Francuska od prosle godine !
Novi komentar