Knežević poručio Vladi: Dogovor oko Meljina neće biti lak

Atlas grupa saopštila je danas da podržavanju pronalaženje rješenja za bolnici Meljine ali da dogovor sa Vladom neće biti lak kao što je bilo moguće prošle godine.
Objavljeno: 06. 06. 2019 - 17:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

“I dalje smo posvećeni pronalaženju rješenja, samo što je sada situacija komplikovanija. Sva aktiva Atlas Grupe u Crnoj Gori nalazi se kao zaloga u jednom investicionom fondu koji finansira moje aktivnosti, advokatske timove, borbu protiv diktatorsko-kriminalnog režima i Vašingtonsku arbitražu pred kojom tražimo preko 500 miliona eura odštete zbog progona Atlas Grupe i štete koja joj je nanijeta. Mislim da sa njima dogovor neće biti tako lak i jednostavan, kao što je mogao da bude prošle godine”, navodi se u reagovanju povodom današnjeg sastanka premijera Duška Markovića i sindikata bolnice.

U saopštenju, koje potpisuje Duško Knežević, se navodi da “mora da se konsultuje sa svojim partnerom u privatizaciji Meljina Milom Djukanovićem”.

“Zbog svega toga se plašim da kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže. Svakako se nadam da Marković neće, kao Blažo Jovanić, posezati za pravnim nasiljem i kriminalnim potezima oduzimanja imovine Atlas Grupe bez osnova, kao što je urađeno sa Atlas bankom i IBM bankom"”, navodi se u saopštenju.

Komentari: 4

Objektivni

06. 06. 2019 - 17:53

Prd. Maro , prd. Maro . To ces objasniti Katnicu . A memoare ces pisati u Spuzu. Živi bili pa vidjeli. Ps. No ,dje je bucko , ona sportska torba puna para ????????
Freeman

07. 06. 2019 - 13:50

Objektivni postavio si mu pravo pitanje .A ja postavljam još jedno pitanje tebi i građanima Crne Gore,ako ne daj Bože Knežević na arbitraži dobije recimo 100 miliona ,ko će to da plati ?. Je li u redu da to plate solidarno Katnić i Đukanović ?.
Roki

06. 06. 2019 - 17:56

Ovaj zaj...va i drzavu i narod, oduzmite mu sve pa neka se onda zali ,konfiskacija,ojadio je i drzavu i gradane,niko mu i ne vjeruje
Rukfaš

07. 06. 2019 - 06:26

Dogovorio bih se ja za Meljine sa tobom ili sa bilo kim za 5 minuta. Samo saberi šta si obećao a šta si uradio. Podvučem crtu i Meljine državi.
Novi komentar