Vučićevim ukazom

Lazanski postavljen za novog ambasadora Srbije u Rusiji

Ukazom predsjednika Srbije, poslanik SNS-a i vojni komentator Miroslav Lazanski imenovan je za novog ambasadora Srbije u Ruskoj Federaciji.
Objavljeno: 07. 06. 2019 - 13:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ukazu kojim je Lazanski postavljen za novog ambasadrora, prethodio je ukaz o opozivu dosadašnjeg ambasadora u Rusiji Slavenka Terzića.

Postavljeni su i novi ambasadori Srbije u republikama Togo, Gvineja Bisao i Mali, objavljeno je u novom broju Službenog glasnika.

Novi ambasador Srbije u Republici Togo na nerezidencijalnoj osnovi je Đura Likar, koji će posao obavljati iz Abudze.

Aleksandar Janković je novi ambasador Srbije u Gvineji Bisao i Republici Mali, a kako je na nerezidencijalnoj osnovi, svoj posao će raditi iz Alžira.

Iz Gvineje Bisao i Republike Mali prethodno je opozvan ambasador Srbije Miroslav Šestović.

Komentari: 3

@

07. 06. 2019 - 14:20

LAZANSKI JE VELIKI POZNAVAOC STRATEGIJE I ORUZJA.ZIVO SE SJECAM KAKO NAM JE 90TIH OBJASNAVAO KAKO NATO AVIONI I RAKETE NISU NI NAJMANJE UPOTREBLJIVI ZA BALKANSKE PLANINE I DA SU NASI GALEBOVI SUPERIORNI U ODNOSU NA NJIH.PERMANENTNO NAS OBAVESTAVA O BRILIJANTNOM RUSKOM ORUZJU ALI NIKAKO DA OBJASNI SIROMASTVO GRADJANA RUSIJE.PRAVI AMBASADOR NA PRAVO MJESTO.
Ljubitelj tutuša

07. 06. 2019 - 14:44

Imate na Youtubu par priloga koji keistalbo jasno oslikavaju srpsku diplomatiju kroz ponašanje Lazanskog, tadašnjeg novinara. Vrijedi viđeti epizodu u kohoj se dotični vozi na, mislim iračkom, tenku YU proizvodnje kroz pustinju. Srpska diplomatija na djelu - par ekselans!
Mирослав Ђукић

18. 06. 2019 - 10:26

Тутуше, да се возио на америчком тенку, било би у реду? Та вожња је била 1991. године, није он тада знао да ћете Ви 2018. године постати загрижени Натовац. Верујте ми, неће му ту давну вожњу тенком у Москви нико замерити!
Novi komentar