Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i dodali da po kotlinama i duž riječnih tokova magla smanjuje vidljivost.
Objavljeno: 09. 06. 2019 - 08:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraćaće se naizmjenično jednom trakom.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta mM 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti potpuno obustavljen danas i sjutra za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta saobraća se jednom naizmjenično trakom, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na Brajićima, zbog radova saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Komentari: 0

Novi komentar