NAVIJAJ SRCEM ZA NAŠU REPREZENTACIJU!

M:tel vas vodi u Kinu na Mundobasket

Kompanija m:tel za svoje korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta organizuje nagradnu igru pod nazivom ”Navijaj srcem“. 

Objavljeno: 10. 06. 2019 - 15:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nagrade su  pet aranžmana za odlazak na Svjetsko prvenstvo u košarci koje će se održati u Kini početkom septembra 2019.godine.  Aranžman od 12 dana, pored bodrenja naših košarkaša na utakmicama 01, 03. i 05. septembra u Nanjingu, uključuje i obilazak Šangaja i Pekinga. Putovanje  m:tel  petorke, traje od 29. avgusta 2019.godine, do 09. septembra 2019. Aranžman uključuje avio prevoz, smještaj,  vizu i karte za utakmice naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu.

Nagradna igra traje od 11. juna 2019. godine do 10. avgusta 2019. godine i ima dva kola:
•    Prvo kolo: 11.06 – 09.07. (do ponoći) 2019. godine;
•    Drugo kolo:  10.07 – 10.08. (do ponoći) 2019. godine;

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju:

•    prepaid korisnici koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa najmanje 5 eura, gdje se pojedinačne dopune tokom tog perioda sabiraju;
•    postpaid korisnici koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun, nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola);
•    postpaid korisnici  koji su dio nekog  biznis paketa, u potpunosti odgovorni za  plaćanje svog računa, koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun , nemaju zaostali dug  i  primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola) i
•    korisnici BOX paketa koji do kraja tekućeg kola plate posljednji račun, nemaju zaostali dug i  primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola).


Izvlačenje nagrada za korisnike koji su ispunili sve uslove, obavljaće pod nadzorom posebne tročlane komisije, metodom slučajnog odabira  za svako kolo pojedinačno i to:
•    za prvo kolo: 12. jula 2019. godine, u kojem se izvlače 3 nagrade i
•    za drugo kolo: 12. avgusta 2019. godine, u kojem se izvlače 2 nagrade. 


Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane m:tel-a (telefonski i / ili putem SMS-a) i dobiće obavještenje o nagradi, kao i mjestu i načinu podizanja odluke o dodjeli nagrade.Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu m:tel-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrada. 

Jedan korisnik može dobiti samo jednu nagradu, a ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da iskoristi nagradno putovanje, isto može ustupiti drugoj osobi, uz pisanu saglasnost dobitnika i osobe kojoj se nagradno putovanje ustupa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Komentari: 0

Novi komentar