(FOTO)

Vatrogasci uklonili zmiju iz kuće u Tološima

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada danas su uklonili zmiju iz kuće u podgoričkom naselju Tološi.
Objavljeno: 10. 06. 2019 - 18:22 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vatrogasci uklonili zmiju iz kuce u Tolosima
Sluzba zastite i spasavanja - Glavni grad Podgorica

Vlasnik stambenog objekta u naselju Tološi, na putu ka Marezi, primijetio je gmizavca na terasi oko stuba i o tome obavijestio Službu zaštite i spašavanja.

“Na lice mjesta izašla je ekipa i obavila posao potpuno bezbjedno po samu životinju i učesnike akcije, a takođe i stanare objekta”, navode u Službi zaštite.

Povećana temperatura i vlažnost vazduha uslovile su pojavu učestalog prisustva gmizavaca u prirodi pa se u potrazi za hranom i drugim životnim potrebama i ciklusima nađu na onim mjestima gdje nijesu baš dobrodošle i izazivaju strah.

Služba zaštite i spašavanja apeluje na građane da zmije nipošto ne ubijaju i u želji da ih uklone povređuju, već da u svim slučajevima kad je to neophodno obavijeste nadležnu službu čiji će pripadnici u najkraćem roku izaći na lice mjesta i učiniti sve što je u njihovoj moći.

Komentari: 2

Nije moga sam

10. 06. 2019 - 19:07

Auff sto su se Titogradjani progospodili pa zmije i gustere sa kojim su do skoro spavali moraju da im hvataju redarstvenici . Deset vatrogasaca i FAP ni da je ankonda. Ja bi naplacivao izlazak 500 €
mareza

10. 06. 2019 - 23:47

A jado štoje sam ne ubi!
Novi komentar