Istražitelji potvrdili sumnje o ubistvu Stefana Šarovića u Herceg Novom

Potraga za Dušanom Šiljem i Nikolom Ivovićem

Policija traga za Nikolom Ninom Ivovićem iz Herceg Novog i bosanskim državljaninom Dušanom Šiljem zbog sumnje da su u četvrtak ubili Stefana Šarovića (31) u dvorište vile „Akacija hil“ u kojoj je živio. 
Objavljeno: 11. 06. 2019 - 06:15 Promjenite veličinu teksta: A A A
Potraga za Dusanom Siljem i Nikolom Ivovicem
U blizini mjesta ubistva; Foto: Pobjeda

Svi su operativno poznati istražiteljima zbog šverca droge, pa se motiv ubistva krije upravo u tim poslovima.

Istražitelji su na osnovu brojnih tragova utvrdili da je nekoliko dana prije zločina došlo do sukoba između Šarovića sa Šiljem i Ivovićem. Policija ima saznanja o tom sukobu, kao i snimke koji potvrđuju da su osumnjičeni posljednji bili sa žrtvom.

Inspektori su, prikupivši sva saznanja isključili mogućnost da se radi o sukobu kriminalnih klanova, jer se osumnjičeni ne dovode u vezu ni sa jednom grupom.

Ivović je hapšen u Bijelom Polju i u Beogradu zbog droge i osuđivan je zbog tog krivičnog djela. Šilj je rođen u Bosni i Hercegovini, ali duže vrijeme živi u Herceg Novom.

Iako su istražitelji sklopili mozaik i utvrdili da Ivović i Šilj stoje iza ubistva, ne isključuju mogućnost da je još neka osoba uključena u zločin. Tim tragom, ispituju da li su osumnjičeni po nečijem nalogu ubili Šarovića ili je ipak u pitanju dilerski dug.

Inspektori su tragajući za osumnjičenima pretresli još neke bezbjednosno interesantne osobe za koje imaju saznanja da su bliski sa Ivovićem I Šiljem.

Šarović je ubijen u četvrtak u 15.20 časova iz vatrenog oružja u naselju Počukac, u Đenovićima, u dvorištu vile ,,Akacija hil“, gdje je i pronađeno njegovo tijelo.

Prije likvidacije sjedio je sa dvije osobe u lokalu nedaleko od mjesta zločina.

U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao.

Istražitelji su pronašli motor u šumi, koja se nalazi u blizini vile i očekuju da će izolovati DNK tragove osumnjičenih i tako materijalno potvrditi da iza zločina stoje Ivović i Šilj.

Komentari: 4

CRNOGORAC

11. 06. 2019 - 06:40

DA SU NAPRAVILI STO DOBRO BILI BI SRBI ALI POSTO NIJESU JEDAN JE CRNOGORAC A DRUGI BOSANAC A ONI OBADVOJICA SRBI POSTO SE CRNOGORCI NE BAVE PRLJAVIM POSLOVIMA.
IstinomZvan

11. 06. 2019 - 12:27

Pitam se jesu li potražili Ivovica kod devojcice mu, sminkerke poštene Bijeljanske ili gdje ga traže? Mada i policajci je dobro znaju možda kao manekenku u pokušaju samo proverite da ona nešto ne zna. Policije nigde a nismo ništa bolje ni zaslužili kada ne znamo da se pobunimo!!!
I

11. 06. 2019 - 16:23

Nije mu djevojka iz bjele nego iz srbije
I

11. 06. 2019 - 16:24

Nije mu djevojka iz bjele no iz srbije
Novi komentar