Saslušan u beogradskom tužilaštvu

Kalić ćutao o kokainu i heroinu

Čedo Kalić (28) i O. N. (27), koje srpska policija tereti za šverc droge iz Crne Gore u Srbiju, juče su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem, pišu srpski mediji.
Objavljeno: 11. 06. 2019 - 06:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Kalic cutao o kokainu i heroinu
Foto: MUP Srbije

Kako je za Tanjug kazala portparolka tužilaštva Irena Bjeloš, nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor. Beogradska policija uhapsila je Kalića i O. N. nakon što su kod njih pronađeni heroin i marihuna namijenjeni, kako se sumnja, za prodaju.

Blic prenosi da je policija prilikom pretresa kod Kalića, bratanca Safeta Kalića, pronašla oko 800 grama heroina, a tokom pretresa prostorija koje koriste osumnjičeni pronađen je kilogram marihuane.

Prema pisanju srpskih medija, sumnja se da su Kalić i O. N. duži vremenski period heroin i marihuanu nabavljali iz Crne Gore, a prodavali u Beogradu.

Kako navode, Kalić je bratanić Rožajca Safeta Kalića, koji se sa suprugom Aminom i bratom Mersudinom teretio za pranje skoro osam miliona eura stečenih od droge. Sud je Kaliće oslobodio optužbi, nakon čega su oni tužili državu i tražili da im isplate štetu.

Komentari: 1

turjak

11. 06. 2019 - 10:35

Amidja stoji iza toga samo treba propratit vezu . Srbi su pomalo brzopleti i odmah idu na hapsenje umjesto da ih puste da rade dok otkriju kompletnu mrezu. Mada je amidja rezimski cojek i uziva zastitu ANBa a mozda i Amera i Aljbanreza tako da je nedosupan.
Novi komentar