Polemika na sjednici parlamenta

Bošković: Nijesam bio član nijedne paravojne formacije;Medojević tvrdio da je bio u Bijelim orlovima

Jučerašnju sjednicu Skupštine obilježila je i burna rasprava o tome da li je ministar Bošković bio član paravojne formacije ,,Bijeli orlovi“, što je tvrdio Nebojša Medojević, a Bošković negirao.
Objavljeno: 12. 06. 2019 - 06:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednik Ivan Brajović je Medojeviću izrekao opomenu i kazao da je ,,notorna laž da Medojević zna“ da je Bošković bio u ,,Bijelim orlovima“.

 Odgovarajući Medojeviću, Bošković je kazao da nikada nije bio pripadnik ,,Bijelih orlova“ niti ijedne druge paravojne formacije. Medojević je dobio i drugu opomenu jer je nastavio da vrijeđa ministra Boškovića.

Poslanici Skupštine Crne Gore završili su juče raspravu o prijedlogu strategije odbrane koju je predložila Vlada. Članovi vladajuće DPS ocijenili su da se radi o sveobuhvatnom dokumentu koji ima za cilj da unaprijedi odbrambene kapacitete zemlje.

Poslanici DF najmanje su pričali o strategiji, a najviše o pravoslavlju i najavi predsjednika Mila Đukanovića da će obnoviti Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

Opširnije u PObjedi

Komentari: 9

Muslija

12. 06. 2019 - 06:46

Nije istina ministre, bio si vrijedan Beli orao.
Pinokio

12. 06. 2019 - 07:58

Ponovo se javlja patološki lažov Medo.
Bijeli Pavle

12. 06. 2019 - 12:38

Niko krupno ka turcin ne laze original
xy

12. 06. 2019 - 08:08

Ko veruje ko ne veruje, ja sam ČISTOKRVNI Srbin iz Srbije. Ne mogu da isčekam donošenje i realizaciju crnogorskog Zakona o verskim zajednicama. Biće to prvi ozbiljan udarac Udruženom zločinačkom poduhvatu. Ono što Hag nije uspeo, uradiće Crna Gora jer je Đukanović odlično ocenio da je SPC čuvar infrastrukture koju srpska elita održava da ponovi zločine prema narodima Balkana počinjen u XX veku. Pa brate Amfilohije, dođe vreme da se plati za Šahoviće, za Đurišićeve pokolje, za popa Macolu ... Nema šta, nezaustavljivo stiže pravda.
76756

12. 06. 2019 - 09:46

Ti Srbin iz Srbije, pa se ti Srbine sjetio Sahovica I Pavla Djurisica. Ti siSrbin koliko ja marsovac.
MilenaS

12. 06. 2019 - 10:37

xy, hvala sto postojis. Kad bi samo pravi Srbi iz Srbije znali koju muku mucimo sa politickim "srbima" iz Crne Gore, vjerovatno bi nam pomogli da smirimo tu gubu koja nam ne da da se JEDNOM U SVOJOJ KRVAVOJ I JUNACKOJ ISTORIJI smirimo i uradimo nesto za ovu nasu malu zemlju da procvjeta u miru. Srbine iz Srbije, Bog ti dao srecu. Takvi kao ti SPASICE SRBIJU.
Freeman

12. 06. 2019 - 08:49

Jesi,jesi.
MilenaS

12. 06. 2019 - 10:49

Ne mogu da zamislim da postoje ljudi koji mogu podrzati jednu takvu osobu kao sto je Medojevic. On je zaista neprijatelj ovoj drzavi jer je urusava s bokova. Vjerovatno ima izvore novca zbog kojih sve to radi. Nije on Crnogorac ni po cemu kao licnost. On je Janus ciji lik je razapet izmedju izvora novca, cetnika iz DFa i "pokrica" toboznjom pripadnoscu domicilnog Crnogorca. Jadno, da jadnije ne moze biti. On ima sve protiv svakoga, cista bolest. Zalim ljude koji ga podrzavaju jer brikaju sebe.
Мирослав Ђукић

14. 06. 2019 - 12:00

Но, није то била паравојна формација, већ патриотска организација. У томе је министар у праву. А да није био члан "Бијелих орлова", то не може да тврди. Пеђа мисли да смо сви заборавили.... Да не помињемо то да је предметна документација, која сведочи о његовом чланству, сачувана.
Novi komentar