Vušurović za sada relativno stabilno

Goran Vušurović, koji je povrijedjen u jučerašnjoj pucnjavi na Cetinju ,trenutno je relativno stabilnih vitalnih parametara, saopšteno je Portalu Analitika iz Kliničkog centra Crne Gore.
Objavljeno: 12. 06. 2019 - 09:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Pacijent se nalazi na liječenju u centralnoj intenzivnoj terapiji Kliničkog centra Crne Gore, ima teške tjelesne povrede i trenutno je relativno stabilnih vitalnih parametara”, saopšteno nam je iz KCCG.

Bogdan Milić (37) sa Cetinja ubijen je juče u pucnjavi koja se dogodila u lokalu "Portun", a tri osobe su teško povrijedjene. U pucnjavi su ranjeni gosti lokala Dragan Vušurović (33), Goran Vušurović (48) i Marko Vujačić (48) koji su prevezeni u podgorički Klinički centar.

Kako piše Pobjeda, meta napada je bio Milić.

Dežurni hirurg u KC Emil Nasufović, rekao je da je Vijestima da je Vujačić pogodjen je u desnu potkoljenicu, da Dragan Vušurović ima povredu desne glutealne regije, a da je Goran Vušurović zadobio najozbiljnije povrede - pogodjen je sa više hitaca u predjelu grudnog koša i gornjeg trbuha.

Tužiteljka Maja Jovanović rekla je sinoć medijima da im nije poznat identitet napadača, ali je dodala da su tokom uvidjaja uzeti tragovi koje će vještačiti.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar