Počinje koncertna sezona na terasi hotela Mogren

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” otvara ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.
Objavljeno: 13. 06. 2019 - 16:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Koncertima kvalitetnog i jedinstvenog zvuka, kao i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” nastaviće da iznenadjuje ljubitelje muzike potpuno drugačijim sadržajima kakvi su do sada malo viđeni u Crnoj Gori. Prvi u nizu koncerata zakazan je za 20. jun, kada će nastupiti mostarska grupa “Mostar Sevdah Reunion” poznata po izvodjenju sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima. Regionalna umjetnica Kaliopi, specifičnog glasa, fenomenalne energije, moćne i emotivne interpretacije nastupiće 27. juna. Njen prošlogodišnji nastup izazvao je opšte oduševljenje kod publike"- navodi se u saopštenju. 

Prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. jula nastupiće Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne muzičke scene.

Vrhunac muzičke karijere, Jasna je postigla sredinom osamdesetih godina, a pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima muzičke scene zajedno sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom.

muzicka-desavanja-mogren

U saopštenju se najavljuje i koncert koji će 18. jula održati ženska vokalna grupa “The Frajle”.

Četiri sjajne dame koje čine ovu novosadsku grupu, svaki put iznova osvajaju publiku svojim šarmantnim nastupima, izuzetnim vokalima i upečatljivom kostimografijom.

"Koncerti će se održavati svakog četvrtka, a svim našim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana “Makarul”, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori"- poručili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Komentari: 0

Novi komentar