Od 21.-23. juna

Osmi ,,Bussiness International Summit – Bist 2019“ u Vrnjačkoj Banji

Osmi ,,Bussiness International Summit – Bist 2019“, kroz četiri programske cjeline: biznis, nauku, kulturu, istorijske i ljudske vrijednosti, kao i sajamske izlagače sa konkretnom ponudom, važnom za turizam i uopšte privredu regiona, održaće se od 21. do 23-eg juna u Vrnjačkoj Banji.
Među izlagačima biće i onih iz Crne Gore.Takođe, prisustvovaće i predsjednica udruženja preduzetnica Crne Gore i vlasnica agencije za nekretnine ,,Millennium" Edita Dautović i vlasnica firme ,,Alfa Ton Lekić", Sanja Lekić.
Objavljeno: 15. 06. 2019 - 14:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

U okviru događaja održaće se osma međunarodna naučna konferencija o turizmu ,,BIST 2019“, sajam turizma, hrane i pića ,,GEGULA“, uručenje prestižnog priznanja kako pojedincima, tako i institucijama za doprinos povezivanju regiona ,,GRAND PRIX-BUSINESS SUMMITA 2019“.

- Ovaj naučni skup koji je već postao prepoznatljiv dio naučnih događanja u Vrnjačkoj Banji, Srbiji ali i u regionu, kako po brojnosti naučnih radova i izlagača, tako i po kvalitetu rezultata, predstavljenih iz okvira najnovijih naučnih istraživanja – kaže predsjednk naučnog komiteta ,,BIST 2019“, Mitar Lutovac.

Skup su podržali predstavnici Vlade Republike Srbije, Republike Srpske, Privredne komore Srbije, gradova, lokalnih samouprava i drugih državnih naučnih institucija i ustanova, kao i privrednici, preduzetnici, primarni poljoprivredni proizvođači, članovi udruženja, zadruga iz regiona (Crna Gora, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Rumunije,) i mnogi drugi.

Komentari: 0

Novi komentar