VIDEO

Snimak desetogodišnjeg Aleksandra Vučića

Radio Televizija Srbije nedavno je u okviru emisije "Trezor" emitovala snimak iz 1980. sa manifestacije "Radost Evrope", kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak.
Objavljeno: 15. 06. 2019 - 14:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije "Radost Evrope" sa drugarima iz inostranstva, ali i o dječaku iz Austrije koga je te 1980. ugostio u svom domu.

Naime, u okviru manifestacije djeca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsjednik Srbije tada je u dom primio dječaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

 

 

"On se dosta interesovao za sport, naročito za učešće "Crvene zvezde" u evropskom kupovima jer je tada Zvezda igrala zaista odlično. Na njihovu želju mi smo ovdje odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobijedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva niko neće moći da izbriše. On se zvao Leopold Višer a nadimak mu je bio Poldi", ispričao je tada 10-godišnji Vučić.

 

 

Komentari: 2

Pasta za ZUBE

15. 06. 2019 - 15:06

Pa ovako mali je već .....
Antilopije

17. 06. 2019 - 20:08

I tada je bio pi.ousti :)
Novi komentar