17.i 18.juna u hotelu Hilton Podgorica

Postanite Scrum Master


Zašto je Scrum Master deseto najtraženije zanimanje u svetu, i zašto ovakve oglase za posao sve češće srećemo? Koliko je uloga Scrum Mastera bitna u savremenom načinu rada u kompanijama? 

Objavljeno: 15. 06. 2019 - 21:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sve ove odgovore i sertifikat da možete svoju karijeru da usmeravate u traženom pravcu trendova koje diktira tržište poslova na prvom treningu Scrum Master 17. i 18. juna u Podgorici.

Trening drži Jasmina Nikolić, jedan od 10 Scrum profesionalaca u Srbiji, agilni kouč, predavač Agilne organizacione kulture na Le Sella univerzitetu u Barseloni, član Scrum Alliance i Agile Alliance.

Sve veći broj kompanija iz raličitih sektora okreće se agilnim metodologijama (Amaznon, Microsoft, Apple, Google, Nordeus, McKinsey, Tom Tom, eFront, Trizma, GoDaddy, Ericsson). Sve veći broj oglasa za posao ističe i vrednuje kompetencije i iskustvo iz Scruma i Agilnog. Zanimanja iz Scruma su među najplaćenijim poslovima širom različitih industrija. Ovaj dvodnevni trening fokusiran je na razumevanje i primenu agilnog okvira za projektni menadžment – Scrum. Kroz kombinaciju teorije i praktičnih vežbi, naučićete o Agilnom, Scrum ulogama, procesima, ceremonijama i artefaktima, razumećete kako da primenite Scrum metodologiju u svom okruženju. Scrum vam omogućava fasilitaciju efikasnosti procesa rada, promoviše zdravu organizacionu kulturu i kreiranje kvalitetnih proizvoda, u skladu sa tržišnim potrebama.

 

Sve detalje treninga možete naći na linku:

Scrum Master https://agilehumans.rs/scrum-master-podgorica

 

Po prvi put ovaj traženi trening drži se u Podgorici uz trenera koji ima svetsku karijeru i reputaciju. . Portal Analitika kao partner kompanije Agile Humans obezbedila je svim svojim zainteresovanim čitaocima promo popust od 20% na ovaj sertifikacioni dvodnevni trening.  

Potražnja za Scrum Masterima je ogromna, i predstavlja izbor karijere sa dugoročnom perspektivom. Proverite zašto se sve veći broj ljudi opredeljuje za agilni karijerni put.

 

Komentari: 0

Novi komentar