Premijer Sjeverne Makedonije poručio

Zaev: EU najseksepilnija dama koja privlači i motiviše zemlje Balkana

Premijer Severne Makdonije Zoran Zaev nazvao je EU "najsekspeilnojom damom koja privlači i motiviše zemlje Balkana da se pozitivno menjaju" i istakao da takva treba da ostane.
Objavljeno: 16. 06. 2019 - 12:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

"U prošlosti Balakan je bio tempirana bomba, ali sada se mnogo stvari promjenilo. Sve više smo Evropljani. Kroz ove promjene mogo se desilo samo zbog jednog razloga, koji je spomenuo komesar Han, zbog snage EU. Ona nas privlači, vodi nas i motiviše", rekao je Zaev na forumu Evropa - Vahau u Austriji.

Evropa, kako je istakao premijer, "treba da ostane najseksepilnija dama na svijetu koja će nas motivisati da produžimo u ovom pravcu".

On je istako da Evropa mora da "otvori vrata", te on očekuje da Sjeverna Makedonija do kraja ove godine dobije datum početka pregovra sa EU.

"Želimo da počnemo pregovore. Verujemo u evropske vrijednosti i možemo mnogo da damo Evropi", rekao je Zaev na forumu na kojem su učestvovali i evropski komesar za proširenje Johanes Han i predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani.

Komentari: 4

jes seksipilna

16. 06. 2019 - 13:27

zato je svi j ..
Zubi

16. 06. 2019 - 13:30

Kakav poltron...
Bd

16. 06. 2019 - 13:57

Kakav pravoslavni balkanski prostak. Idi u šumsku i pridruži se dodiku
nije prostiji od budvana

16. 06. 2019 - 14:47

Govorili su ranije da je Evropa stara dama a ovaj Trajce joj malo laska i podmladjuje nadajuci se da ce biti milostiva i rijesiti nerjesive probleme . Licno mislim da ovakva kakva je nece ni opstati
Novi komentar