Na predkvalifikacioni poziv za glavni kolektor i mostovski prelaz ponude poslale četiri kompanije

Na predkvalifikacioni poziv za glavni kolektor, koji je objavljen 14. maja 2019. godine, ponude su poslale  kompanije BEMAX DOO Podgorica, STRABAG AG AUSTRIJA Podgorica, GREEN LINE GENERAL TRADING& CONTRACTING Co.W.L.L & EDIL AL-IT sh.p.k, Sharq- Kuwait, CELTIKCIOGLU INS.SAN & SIGILLUM CO DOO Podgorica, Ankara, Turkey, dok je jedina ponuda za mostovski prelaz data od kompanije BEMAX DOO Podgorica, utvrđeno je na otvaranju predkvalifikacionih ponuda, koje je obavljeno 14. juna 2019. godine, uz prisustvo komisije i predstavnika potencijalnih izvođača.
Objavljeno: 17. 06. 2019 - 12:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Komisija za odabir izvođača ima obavezu da u naredne tri nedjelje izvrši pregled dostavljene dokumentacije u skladu sa definisanim kriterijumima iz javnog poziva.

Na osnovu uvida u dokumentaciju komisija će predložiti spisak potencijalnih izvođača koji će svoje ponude moći da predaju u drugom kvalifikacionom krugu, koji je planiran da bude do kraja jula tekuće godine.

Projekat odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda Glavnog grada Podgorice počeo je da se implementira početkom ove godine.

Poslije provjere postojeće dokumentacije prišlo se izboru potencijalnih izvođača za segmente: primarnog kolektora, mostovskog prelaza i sekundarne mreže.

Građevinski objekti primarnog kolektora i mostovskog prelaza, obzirom na svoj značaj i složenost izvođenja biće realizovani kroz proceduru „TWO STEP“, odnosno putem predkvalifikacionog i kvalifikacionog postupka.

Komentari: 0

Novi komentar