Građevinska inspekcija se ne javlja

(FOTO/VIDEO) Radovi tokom turističke sezone na samoj obali

Iako je sezona građevinskih radova obustavljena prije dva dana (15.6) zbog početka turističke sezone, na pojedinim gradilištima, uz samu "pjenu od mora", navedena zabrana se ne poštuje.
Objavljeno: 17. 06. 2019 - 15:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako nas je obavjestio naš čitalac iz naselja Dobra voda (Opština Bar) građevinske mašine u tom mjestu, ne samo u dnevnim, već i u kasnim večernjim satima ne prestaju sa radom.

Ističe da buka "kobri", a u toku noći zasljepljujuće jaki reflektori, smetaju mještanima i turistima da odmore.

Požalio se da komunalna policija preusmjerava pozive građana na građevinsku inspekciju, građevinska inspekcija se ne javlja, a policija upućuje na komunalnu policiju.

 

 

U nedostatku kontakata nadležnih organa i u samoj zbrci oko toga ko je nadležan da spriječi ne samo poštovanje zabrane izvođenja građevinskih radova, već i remećenja javnog reda i mira, on se obratio portalu Analitika u nadi da će se nakon naše objave neko potruditi da riješi problem.

Komentari: 2

Keli

17. 06. 2019 - 17:07

Vazda naš narod ima problema. Štoj ne date čovjeku da završi rudnik?
NIKOLA

18. 06. 2019 - 06:15

Kako novinari jednom ne svate da su ovo povlasceni investitori a ispekcija za tu platu koju dobije nema volje da radi svoj posao vec sjedi ispija kafu u kancelariji a dobija jos nadoknadu za nerad od ovakvih investitora.De ova zemlja ide sa ovakvim k********
Novi komentar