Reagovanje

NOVA: Akcija u Bastonu je diskriminacija srpskog naroda

Akcijom privođenja grupe momaka koji su u podgoričkom kvartu Baston nacrtali grafit „BASTON SRPSKA SPARTA“, još jednom je dokazan nivo diskriminacije koji se sprovodi nad srpskim narodom u Crnoj Gori, ocijenjeno je iz Nove srpske demokratije.
Objavljeno: 19. 06. 2019 - 12:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

“U potpunosti se zanemaruje to što na velikom broju mjesta u ovom gradu možemo primijetiti zastave i obilježja različitih zemalja, pa čak i onih nepostojećih, a na šta se gleda sa razumijevanjem i odobravanjem, dok je svaki pomen i trag onog našeg, istinskog porijekla, povod za torturu i linč od strane diktatorskog režima”, saopštila je Milica Ćirović , odbornica Nove srpske demokratije u skupštini Glavnog grada

 Da li je to pokušaj bijega, kako je dodala, od sopstvenog identiteta i priklanjanje novostvorenom, u nadi da će se pokupiti mrvice tuđeg kolača, ili još jedno skretanje pažnje sa gorućih tema, nećemo ni pokušavati da utvrdimo, ali lako je nama ako su najveći problem i povod za hitnu reakciju crnogorske policije ova grupa mladića.

“Neka uspon kriminala, ratovi klanova  i bezakonje sačekaju, treba jednu trobojku prekrečiti. A u međuvremenu, ovako hitru reakciju crnogorske policije očekujemo i u prigradskoj opštini Tuzi, ukoliko naravno, budu imali vremena od organizovanih akcija privođenja za javnost opasnih grupa, poput ove današnje”, zaključeno je iz Nove.

Komentari: 6

Jack

19. 06. 2019 - 12:30

A posle ce im djavo biti kriv,muriji i vlasti
Tesla

19. 06. 2019 - 12:39

Znaci po vama ako si Srbin mozes da radis sta hoces. kao napr. ispisivanje grafita ? Ne interesuje me tekst kao ni kome bogu se klanjaju ovi mladici, totalno nebitno.Odje se radi o unistavanju imovine.Konacno su nekoga uhapsili.Nadam se da ce kazna biti masna kao i troskovi ciscenja, pa ce sledeci put malo razmisliti .
=

19. 06. 2019 - 13:56

A znate li vi da ste od onih koji su s Tursima udružni ratovali protiv Crnogoraca i protiv cijelog naroda srpske države i zanavijek ih uništili
RAŠO

19. 06. 2019 - 14:02

Ne kukajte više aman boga. Imali iko u ovoj državi i svijetu da je ugrožen osim Srba. Samo ste vi ugroženi i samo vi kukate. A u stvari gdje ste god vi ugrožavate druge.
Grim

19. 06. 2019 - 15:32

Ne slave Albanci okupaciju Crne Gore i pokolj Crnogoraca. Ambicije njihovih najgorih nacionalista nijesu nista pri srpskim, kad je Crna Gora u pitanju. No nicija "ambicija" nije slavu na nas stekla.
Nick

19. 06. 2019 - 18:50

Srbija (država) koordiniše na desetine grupica, NVO, portala, partija na mrcvarenju Crne Gore. Poredfašističkih partija, tu su ovakve grupice huligana, zloupotrebljeni su i Grobari i Delije, i svi oni rade na rušenju države CG, njenog mira, dostojanstva, pristojnosti. Na čelu tih hordi na terenu u Crnoj Gori stoji SPC sa Amfilohijem na čelu, koji zloupotrebom Crnogorskih svetinja i novca koje kroz njih akumulira brutalno nspada i vrijedja Crnogorski identitet i Dukljansko naslijedje pred pravoslavne Crne Gore,
Novi komentar