Holivudska glumica

Nekada zanosna ljepotica, danas neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija

Nedavno se na televizijskom festivalu u Monte Karlu pojavila glumica Deniz Ričards, a crvenim tepihom je prošetala u plavoj haljini na preklop, koje je uklopila sa žutim natikačama.
Objavljeno: 19. 06. 2019 - 13:52 Promjenite veličinu teksta: A A A
Nekada zanosna ljepotica, danas neprepoznatljiva zbog plasticnih operacija
Blic zena

Vidljivo je da je usljed mnogobrojnih plastičnih operacija Deniz pomalo poremetila svoju prirodnu ljepotu kojom je plijenila u mlađim danima.

deniz0

Foto: Sify.com

Na početku karijere, Ričardsova je važila za jednu od najljepših i najatraktivinijih glumica u Holuvudu, a njeno lijepo lice svojevremeno očaralo je i problematičnog Čarlija Šina s kojim je uplovila u bračne vode.

Par je bio u braku od 2001. godine, pa sve do 2006. kada je Deniz predala papire za razvod koji je pratila gomila ružnih riječi i niskih udaraca.

deniz1

Foto: Profimedia

Svojevremno je čitav svijet brujao o tome kakav je pakao preživljala sa Šinom i psiho-fizičku torturu. Tokom tog burnog perioda, Deniz je Šina nazivala "pedofilom", kao i "besposlenom i netalentovanom svinjom", a optuživala ga je i za brojne prevare, alkoholizam i kocku.

Ni on nju nije štedio, a često je znao da kaže i da je "loša majka".

deniz2

Inače, par zajedno ima i dvije kćerke - 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je Deniz nakon razvoda, 2011. usvojila još jednu kćerkicu Eloiz.

Upravo zbog djece zakopali su ratne sjekire 2012, pa su danas u relativno dobrim odnosima, a glumica je napisala u autobiografiji da su "imali predivnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

deniz3

Foto: MSN.com

Komentari: 0

Novi komentar