I sjutra višesatna isključenja zbog radova

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Objavljeno: 19. 06. 2019 - 20:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana u djelovima ulica Franca Rozmana i Orijenske, kao i u ulicama Viktora Igoa, Radosava Popovića, Vuka Mandušića, Sima Matavulja, Emila Zole, CASNO-a, Radovana Petrovića, Žabljačkoj, Nikole Lopičića i u dijelu Bulevara Vilija Branta oko Auto kampa.

U Tuzima će nova brojila dobiti Ramza Ćaf, u Plavu Skić, a u Pljevljima Šumani i Grevo.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 13 sati biti Petrovići, Mrke, Blizna, Crkvice, dio Bioča, Grudice, Crpna Bioči, Ras i Podsić, a od deset do 16 sati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra.

Od osam i 30 do deset sati bez struje će ostati restoran „Mareza“ i dio naselja oko njega, a od osam do 11 sati i 30 minuta dio ulica Sedme omladinske brigade i Vladike Danila, kao i Bregalnička ulica.

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, bez struje biti Trepča i Lastva, od osam do 13 sati kompletno područje Župe Nikšićke i Rudnici boksita, a od osam do 15 sati Laz, Dragovoljići i Rastovac.

Od osam do 15 sati bez struje će biti Maočići, Riječani, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica, Busak, Muževice, Brankov Do, Bajov Do, Rudine, Ramovića Do, Jabuke, Brestice, Srni Do, Trubjela, Krstac, Vojin Do, kao i Kazanci, Papovina, Bobotovo groblje, Čarađe, Krstac, Seline, Zaljutnica, Višnjića Do, Goslić, Jasikovica i Javljen.

Od devet do 11 sati bez struje će biti Velimlje, od 11 do 13 sati Bratogošt, a od 13 do 15 sati Vitalac i Štedim.

U Ulcinju će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Selita, Šas, Đonze, Draginje, Sukobin, Podstegvaš, Gornji Kravari, Donji Kravari , Fraskanjel, Ambula i Lisna Bori.

U Baru će, od osam do 17 sati, bez struje biti naselje Čanj od Obale do Markičića, ulica Cara Lazara, zgrade ZIB - a, Đuričine Vode, Orovo, Mirišta, Mirošica 2 i dio Maljevika.

U Herceg Novom će, od devet do 13 sati, bez struje ostati Kameno, Mokrine, Žlijebi i Ubla, a od deset do 12 sati dio korisnika u Meljinama.

U Kotoru će, od devet do 18 sati, bez struje bez struje biti kompletno područje Risna, Vitoglav, Strp, Lipci, Perast, Drazin Vrt, Bajova kula i ribnjak "COGI" (isključenja u trjanju do 45 minuta), dok će u Tivtu, od osam i 30 do devet sati bez struje ostati Seljanovo (područje oko šopinga i Gornje Seljanovo).

U Pljevljima će, od osam do 18 sati, bez struje biti Zadublje, Hoćevina, Pliješevina, Šljivansko, Hodžići i Trnovice, u Šavniku Timar, Slatina, Mljetičak i Dobra Sela, a na Žabljaku Kovačka Dolina, Palež, Uskoci, Podgora, Kočado, Tepca, Nadgora, Majčina Glavica, Pitomine, Bosača, Štuoc Vojska i Vjetrena Brda. 

Od osam do 16 sati bez struje će ostati kompletno područje opština Plav i Gusinje, dok će u Andrijevici, u istom terminu, bez struje biti Bojovići, Božici, Poda, Kuti, Cecuni, Jošanica, Dulipolje, Konjusi, MHE „Bradavac“, Gračanica, Gornje Luge, Ulotina, Zorići i dio sela Seoce.

U Beranama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Tmušiće i planinski prevoj „Lokve“, u Rožajama dio sela Bać, a u Petnjici dio sela Trpezi.

U Bijelom Polju će, od devet do devet i 30 bez struje ostati Pavino Polje, Čokrlije, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice, Tomaševo, Muslići, Obod, Zaljevo, Lijeska, Sokolac i Barice, od devet do 11 sati Zekića Rijeka, a od osam do 16 sat: Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Crhalj, Kradenik, Sušica i Korita.

U Mojkovcu će, od osam do 13 sati, bez struje biti Ckara i Pržišta, dok će u Kolašinu, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Mioska.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni. 

Komentari: 0

Novi komentar