Vućić: Kad sam vidio Vesića na vratima, rekao sam mu - marš napolje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o protestima maturanata u jutarnjem programu na Pinku rekao da djeca uvek vole da idu na proteste i da ne idu u školu.
Objavljeno: 20. 06. 2019 - 14:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Sjećam se ja i našeg vremena. To je i tad bilo najlakše... Sjećam se Vesića, Vlatka Sekulovića i ostalih na našem fakultetu. Oni su nas sve maltretirali da gledamo ona dva, htedoh da kažem idiota, ali bi me kritikovali kako predsjednik to ne sme da kaže... Tjerali su nas da gledamo Jokanovića i Lečića na Terazijskoj česmi", rekao je Vučić i nastavio:

"I onda su upadali stalno, maltretirali studente. Iako je Vesić bio dobar student, bilo je studenata koja sva ta njihova čuda nisu zanimala, koji se nisu bavili politikom. Oni su htjeli da uče... Ali su oni vršili pritisak na sve, a znate kakav je Vesić kad vrši pritisak na nešto...

Govorili su - Ajde, šta ste vi, štrakbreheri! Svi napolje na demonstracije protiv zločinačkih režima.

I jednom smo imali vježbe kod Olivera Antića i kad su upali ja sam im rekao - Ajde marš napolje svi! Ajde sad lijepo izađite napolje, pustite ove druge koji hoće da rade.

Oni su me gledali i pitali se ko je ova budala, ko to smije da kaže kad smo mi zavladali fakultetom. A Antić je bio srećan što se neko pojavio ko je smio da im kaže nešto. Inače ja se tad nisam ni bavio politikom, bio sam daleko od politike", ispričao je predsjednik Srbije Vučić.

Komentari: 4

Ćalasan

20. 06. 2019 - 15:21

AKO si i ti CEO Alek, neke ti Bog pomogne.
Rašo

20. 06. 2019 - 16:15

A ne pričaš kako si prošao jedne prilike u Podgorici kad si dobio šamarčinu jer si prosipao četništvo.
"Aco Srbine!"

20. 06. 2019 - 16:19

Veliki Vodna, Aco Srbin je bio Vodja i u Vrticu bre!
rijaliti opanak

23. 06. 2019 - 20:48

dokle ovo ide...prepuni folderi u glavi
Novi komentar