Šubarina djevojka zanijemjela nakon svirepih ubistava, meštani ćute jer strahuju

Neđa Šubara zvani Šubi (42), čije je tijelo pronađeno u septičkoj jami sa tijelima njegove majke i tetke, bio je trgovac polovnim automobilima, a o pojedinostima iz njegovog života ni njegova djevojka ni brat nisu željeli da razgovaraju. Da je riječ o "mutnom tipu" potvrdili su i u Dobanovcima, gdje je jedno vrijeme živio, a zatim pobjegao od stanodavca ostavivši dug za struju.
Objavljeno: 20. 06. 2019 - 20:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Stravičan zločin otkriven je 16. juna kada je policija pronašla tri beživotna tijela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, koji pripada Ljubomiru Jovanoviću zvanom Stakleni, ocu Dragoslava Jovanovića koji je osumnjičen za trostruko ubistvo. To su bila tijela Neđe Šubare (42), njegove majke i tetke.

Reporteri "Blica" stupili su u kontakt sa djevojkom od Šubare, Magdalenom, ali i dalje šokirana djevojka, skrhana bolom, nije mogla da razgovara sa njima.

- Ne mogu da razgovaram, razumite me. Nisam u stanju - rekla nam je plačnim glasom izabranica ubijenog Šubare.

Reporteri "Blica" pronašli su i Šubarinog brata od tetke, Danijela iz Dobanovaca, koji takođe nije želio da komentariše stravičan zločin. Ljubazno nas je zamolio da ga ne uznemiravamo, ne želeći da otkriva detalje njihovog privatnog života.

Kako su saznali od mještana Dobanovaca, Danijel i ubijeni Šubara nisu bili u pretjerano bliskim odnosima. Ljudi pričaju da su Šubaru viđali tek ponekad, ali da niko sa njim nije bio pretjerano blizak upravo zbog poslova kojim se bavio.

- Znam ko je čovjek iz viđenja, na "ćao, ćao", ali nisam bio blizak sa njim. Znam da je muljao nešto oko automobila, znam i da nije imao dan radnog staža, a da je stalno mijenjao neka skupa kola. Ni njegov brat koji živi ovdje u našem komšiluku nije bio blizak sa njim, valjda zbog tih njegovih poslova. Čuo sam i da neće da ide kod njega na sahranu, ali ko zna, svašta selo priča - rekao nam je jedan od rijetkih koji je uopšte želio da komentariše stravičan zločin.

Strah i bojazan od porodice Dragoslava Jovanovića, čiji je otac nekada bio žestoki "surčinac", osjeća se i u ovom selu. Znajući sa kim je Šubara imao posla, mještani su bili vrlo suzdržani od komentara.

Klupko jezivih činjenica počelo je da se odmotava tog 16. juna. Pronađena su tijela članova porodice čiji je nestanak rođak prijavio 10. juna. Tela su bila u fazi raspadanja, a oko vrata dvije žene kanapom je bilo privezan po jedan betonski blok, kako tijela ne bi isplivala iz jame.

Ispostavilo se da je Dragoslav Jovanović, mladić koji je izvršio samoubistvo nakon što je teško ranio svoju suprugu u novobeogradskim blokovima, sa još trojicom drugara brutalno mučio i zlostavljao tročlanu porodicu zbog novčanog duga.

Naime, navodno je Jovanović Šubari dao stan u zamjenu za "mercedes" i keš, a kako Šubara duže vrijeme nije isplaćivao novac, Jovanović se odlučio na ovako jeziv čin.

U međuvremenu, policija je privela tri mladića za koje se sumnja da su te noći pomagali Jovanoviću. Uhapšeni su Lazar D. (22), Miloš S. (31) i Nikola Č. (20). Jedan od njih prekjuče je doveden u kuću Šubare kako bi se napravila rekonstrukcija događaja.

Podsjećanja radi, Dragoslav Jovanović je na dan kada je rođak prijavio da je tročlana porodica nestala, pucao u svoju suprugu naočigled njihovog djeteta. Dragoslav i supruga Teodora bili su u procesu razvoda jer je Dragoslav bio nasilan prema njoj, zbog čega je jedno vrijeme imao i zabranu prilaska.


 

Komentari: 1

@

20. 06. 2019 - 22:52

AAAOOOOOOOOOOOOOOOO E FALA BOGU PA BILA ILI NE AUTOKEFALNA CPC STO SE ODVOJISMO OD OVE DRZAVE.
Novi komentar