Šijan je nekada bio strah i trepet Beograda, a njegovi sinovi sada žele očevim stopama

Zoran Šijan bio je prvi čojvek "surčinaca", nekada najbolje organizovanog kriminalnog klana u Srbiji, a njegovi muški nasljednici izgleda da su krenuli njegovim stopama, pa svako malo pune stranice crnih hronika
Objavljeno: 22. 06. 2019 - 11:01 Promjenite veličinu teksta: A A A
Sijan je nekada bio strah i trepet Beograda, a njegovi sinovi sada zele ocevim stopama
Internet

Posljednji incident Šijanovih nasljednika dogodio se juče rano ujutru, kada je njegov vanbračni sin Vukašin (20), uhapšen sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30).

Najmlađi Šijan osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spriječi divljanje ove grupe mladića.

Vukašin Šijan je Šijanov sin kog je dobio u vanbračnoj vezi sa Gordanom, nekadašnjom drugaricom pjevačice Goce Božinovske, Šijanove tadašnje supruge.

Vukašinov polubrat Mirko Šijan, takođe, je dobro poznat organima reda po bahatom ponašanju. On je hapšen i privođen zbog tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta na Kopaoniku. Takođe, Šijan je 2016. godine privođen zbog kokaina, a dobro je poznat i po bahatoj vožnji i izazivanju udesa.

marko-sijan

Zoran Šijan bio je prvi čovjek "surčinaca", nekada najbolje organizovanog kriminalnog klana u Srbiji. Šijanovo ubistvo ostalo je neriješeno iako su se pominjali mogući egzekutori.

FOTO: Kurir.rs, Internet

Komentari: 3

Bio je stena

22. 06. 2019 - 12:00

U ta doba cijela vlada srpska a i djelovi crnogorske je radila za surcinski klan . Sijan je bio izuzetan sportista i tukao je naseg Usranagica sto zeljenasi i koalicika ne mogu oprostiti ni mrtvom
@ A TI SI OSTAO B....

22. 06. 2019 - 16:59

JA MU OPRASTAM!!!ALI OBOJICI JE BIO MEK STOMAK PA BI BILO BOLJE DA SU OSTALI SAMO SPORTISTI.
Ko je bio saradnik

22. 06. 2019 - 13:17

Secam se uhvatili clana zemunskog klans nekog Krsmanovica a kod njega orizni list uredan izdat od MUPa Crne Gole Sa adresom u Mojkovcu. Znac daköem saradnik Cg sluzbe i sadasnjeg prenijera. Ne bih se zakleo da cak i ovaj Sijan nije bio a Za Usanagica se sigurno zna
Novi komentar