Košmar svake mlade

Njena svekrva nije obukla samo bijelo, već i vjenčanicu

Dan vjenčanja je najljepši dan u životu jedne žene, kada je ona u centru pažnje i svi se dive njenoj vjenčanici. Zlatno pravilo je da, ako niste mlada, onda bijelo nije poželjno nositi na taj dan. A šta ako ste svekrva? Da li je onda sve dozvoljeno?
Objavljeno: 24. 06. 2019 - 11:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poznati američki TV voditelj Džimi Felon je od svojih gledalaca zatražio da na Tviteru podijele najveće svadbene promašaje. U moru Tviter objava, jedna, koju je poslala Ejmi Penza iz Kirklanda, upečatljivo je odudarala. 

"Moja svekrva je nosila vhenčanicu na mom vhenčanju. Tako da - pokušajte to da nadmašite", napisala je Ejmi uz fotografiju koja je postala pravi hit na internetu. 

Korisnici Tvitera, koji su komentarisali tvit, divili su se tome kako je Ejmi pokazala nevherovatnu samokontrolu. 

Nakon mnogo kritika na račun svekrve i molbi da detaljnije opiše događaj kada ju je vidhela u vhenčanici, Ejmi je riješila da podijeli svoju priču. 

"Nisam znala šta će moja svekrva obući. Nisam se ni sjetila da ja pitam. Tog jutra sve deveruše su bile nagurane u malu prostoriju. Znate kako to ide, šljokice i lak za kosu na sve strane, 15 slojeva maskare. Salveti ispod pazuha kako se ne biste znojili po haljini. Onda je ona ušla u prostoriju. Vidjela sam venčanicu. Ne sjećam se puno toga..." 

Jedino čega se sjeća je da je rekla svekrvi: "Ti... ti bi mogla biti mlada...".

Ipak, mlada iz Kirklanda je takođe dodala da sa radošću može da kaže da je svadba protekla divno i da niko nikoga nije gurnuo u fontanu. 

Potom je objasnila: 

"Evo u čemu je stvar. Moja svekrva je jako štedljiva. Da biste je shvatili, morate znati odakle potiče. Ona je odrasla u ekstremnom siromaštvu. Kada odrastaš bez ičega, to ostaje s tobom zauvek. Nije ona okrutna, ni sebična. Ali njeni metodi štednje su legendarni i često smiješni." 

Potom su uslijedili primjeri svekrve, koja je došla u restoran kako bi uzela ostake Ejminog sendviča i stavila ih u kesu iz straha da će ih neko drugi pojesti. Pored toga, unuku je naučila da uzima vodu sa ledom, kako bi kada se led otopi imala još više vode po istoj cijeni. 

Na kraju, Ejmi čak i opravdala svoju svekrvu, koja je vidjela venčanicu na popustu i zato ju je kupila. Kao ekspert u kupovini na popustu, ova dama redovno donosi vreće odjeće za njene unuke, jer želi da im da sve što ona nije mogla da ima kada je bila mala. 

"Da, vjenčanica je bila šok. Ali sigurno mi je i poprilično smiješna uspomena", zaključila je Ejmi, prenosi Zadovoljna.hr.

Komentari: 0

Novi komentar