Na Stadionu malih sportova

Dubioza i S.A.R.S. napravili spektakl, večeras završnica City Groova uz rep!

Bosansko-hercegovački bend Dubioza kolektiv sinoć je na Stadionu malih sportova još jednom pokazao publici zašto važe za koncertno-muzičku atrakciju.
Objavljeno: 24. 06. 2019 - 11:39 Promjenite veličinu teksta: A A A
Dubioza i S.A.R.S. napravili spektakl, veceras zavrsnica City Groova uz rep!
MEDIATAG

Naime, energični nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim, a posjetioci su u jedan glas sa Dubiozom pjevali njihove hitove.

Najveću muzičku žurku u Podgorici, nastup na City Groove festivalu počeli su pjesmom „Volio bih“, a već od prvih taktova pjesme bilo je jasno svima da će imati priliku da uživaju u pravom muzičkom spektaklu. 

Nastavili su žestoko ređaju hitovi među kojima su „Vlast i policija“, „Domaćica“, „Internet“, „Firma ilegal“, „Krivo je more“, „Kokuz“, „Kažu“, „Himna generacije“, 
„Prvi maj“, „Walter“, „Blam“, „USA“, a publika je sinoć položila i malo drugačiju „pionirsku zakletvu“.

dubioza

Foto: MEDIATAG

Treće veče festivala otvorio je hrvatski kantautor Boris Štok koji je publici predstavio numere sa prvijenca „Ispod kože“ za koji je nedavno osvojio Porin, ali su se na repertoaru našle i pjesme iz perioda kada je bio frontmen sastava Quasarr.

Za bend S.A.R.S. može se reći da je na „domaćem terenu“, pa su sastavljajući repertoar već bili dobro upoznati sa činjenicom koje pjesme kod podgoričke publike najbolje prolaze.

Publika je premijerno imala priliku da čuje i njihov novi singl, koji će uskoro biti i zvanično objavljen.

boris-stok-2

Foto: MEDIATAG

Druženje su završili numerom „Perspektiva“ i selfijem koji su napravili sa posjetiocima City Groove festivala.

Večeras će peto izdanje City Groove festivala i zvanično biti završeno. Posljednja noć posvećena je mlađim generacijama, a nastupaju Fox, Surreal, Sara Jo i Rasta.

Program počinje u 21 sat, ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 10 eura.

Komentari: 0

Novi komentar