Potjera nadomak Danilovgrada

Razbojništvo na policijskog pumpi: Uhapšeno pet osoba

Policija je jutros uhapsila pet muškaraca u blizini Danilovgrada, zbog sumnje da su izvršili razbojništvo.
Objavljeno: 24. 06. 2019 - 15:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija je jurila osumnjičene za razbojništvo na jednoj benzinskoj pumpi.

Nakon pljačke razbojnici su automobilom marke VW Vento, podgoričkih registarskih oznaka bježali ka Danilovgradu, a policija za njima.

Kolege iz Danilovgrada krenule su im susret i u mjestu Ćurilac postavili zasjedu. Kod uhapšenih su pronađene fantomke, silikonske maske i startni pištolj.

Prilikom potjere na više pozicija izvršioci se nisu zaustavili na policijski znak za zaustavljanje, prilikom čega su ostvarili kontakt sa nekoliko policijskih vozila.

pistolj-razbojnistvo

"Nakon opsežne potjere u mjestu Sladojevo Kopito, Opština Danilovgrad, policijski službenici su sustigli i uhapsili M.R. (25), L.N. (26), V.M. (35), P.M. (27) i Ž.L. (31) iz Podgorice.O dagađaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Pet lica lišenih slobode će, uz krivičnu prijavu, biti privedena navedenom tužiocu, zbog osnovane sumnje da su počinila navedena krivična djela", naveli su iz Uprave policije.

Prilikom pretrage terena policijski službenici pronašli su i izuzeli više predmeta za koja se osnovano sumnja da potiču iz krivičnog djela, i to: pištolj, više potkapa, kapa i rukavica, kao i DVR uređaj za skladištenje snimaka sa video nadzora koji su takođe otuđeni sa benziske pumpe prilikom razbojništva.

Kod navedenih lica pronađen je i oduzet novac za koji se osnovano sumnja da je otuđen prilikom izvršenja ovog krivičnog djela. Novac će biti vraćen vlasniku.

Komentari: 2

Crna Gora

24. 06. 2019 - 17:38

Pravi profesionalci :) Bilo bii smijesno da nije tuzno.
Komnen

24. 06. 2019 - 23:01

hahahaha nijesam znao da postoji policijska pumpa!
Novi komentar