Novi tržni centar za Budvane, Tivćane i Kotorane

(VIDEO) Juče otvoren šoping centar Butiko u Radanovićima

U Radanovićima je juče otvoren Shopping Centar Butiko. Smješten na Jadranskoj magistrali u blizini aerodroma Tivat, na 6800m2 i sa 156 parking pozicija, centar će omogućiti građanima okolnih opština Budve, Tivta i Kotora puno lakši pristup poznatim brendovima iz regiona, sa brojnim planiranim događajima namenjenim građanima Boke.
Objavljeno: 25. 06. 2019 - 08:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Otvaranje tržnog centra biće obogaćeno brojnim promocijama, dobrim popustima, zabavnim programom za djecu i dobrom muzikom.

Projekat izgradnje tržnog centra Butiko je realizovala Sun Power d.o.o, u saradnji sa Colliers International Montenegro, koja je izvršila sve neophodne studije prilikom planiranja izgradnje, i obezbijedila zakup 100% dostupnog poslovnog prostora.

received-2366877826889559Nakon otvaranja, Colliers International Montenegro će vršiti funkciju upravljanja svim operacijama SC Butiko, koji će biti treći tržni centar sa kojim je Colliers sarađivao u izradi studije izvodljivosti, istraživanja tržišta, iznajmljivanja poslovnog prostora i pružanja usluga upravljanja nekretninom.

SC Butiko će nuditi bogat asortiman poznatih brendova kao što su New Yorker, Intersport, Idea Super, Kidsland, Bonatti, Dama, Penti, City Mania, Obuća Chic, Fratteli, Bla Bla Shop, Euromobitel, Gradska Knjižara, La Mia Casa, Planika i Ciciban, Tobacco Shop, Restoran Ladovina i Baby Bistro – igraonicu za djecu.

butikocentar

 

butikocentar2

 

butikocentar4

 

Komentari: 0

Novi komentar