Zakazala sjednicu

SO Kotor o smjeni Dragice Perović 10. jula

Predsjednica Skupštine opštine Kotor Dragica Perović zakazala je sjednicu tog lokalnog parlamenta za 10. jul. Jedina tačka dnevnog reda je njena smjena.
Objavljeno: 25. 06. 2019 - 12:18 Promjenite veličinu teksta: A A A
SO Kotor o smjeni Dragice Perovic 10. jula
Foto: PR Centar

Perović u saopštenju navodi da je odluku o zakazivanju sjednice donijela u sladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi a na osnovu podnijetog Zahtjeva za sazivanje sjednice Skupštine opštine od 13. juna 2019. godine.

Podsjećamo zahtjev za zakazivanje sjednice podnijeli su klubovi odbornika DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević, koji čine parlamentarnu većinu u Skupštini opštine Kotor.

"Kako je predmetni zahtjev za sazivanje sjednice podnijet 13.06.2019. odlučila sam da u skladu sa zakonom, kao i do sada, sazovem sjednicu SO Kotor i prije isteka zakonskih rokova, čuvajući zakonitost rada Skupštine", navodi se u saopštenju Perović.

Komentari: 1

NK

25. 06. 2019 - 15:37

Ta Dragice Perović se ruga, svim nacijama izuzev srbima, sprda sa državon Crnom Gorom i ne priznaje je, sprda sa državnim simbolima. Ali prima platu i uživa privilegije ove države. Bravo Kotorani.! Da je u bilo kojoj drugoj državi bila bi iza brave.
Novi komentar