Ocijenio premijer Marković

CG pruža punu pravnu sigurnost svojim građanima, turistima i investitorima

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je na Cetinju predsjednike vrhovnih sudova i generalne tužioce na kraju višednevne međunarodne konferencije održane u našoj zemlji.
Objavljeno: 27. 06. 2019 - 08:25 Promjenite veličinu teksta: A A A
CG pruza punu pravnu sigurnost svojim gradanima, turistima i investitorima
Gov.me

Premijer se zahvalio gostima na dolasku u Crnu Goru ocijenivši da će njihovo učešće na konferenciji pridonijeti daljem unapređenju rada pravosuđa u našoj zemlji.

Govoreći o strateškim politikama i dostignućima Crne Gore u proteklih trinaest godina obnovljene nezavisnosti predsjednik Marković je ocijenio da je pravosudni sistem unaprijeđen u skladu sa najvišim pravnim normama te da danas naša zemlja pruža punu pravnu sigurnost svojim građanima, turistima i investitorima.

„Crna Gora bilježi impresivan razvoj sa jednom od najviših stopa rasta u Evropi u protekle dvije godine. A u temelju tog razvoja su vladavina prava i efikasno i profesionalno pravosuđe kao osnovni preduslovi za stabilnost i napredak svakog društva“ – rekao je premijer Duško Marković ocijenivši da je uspjesima naše zemlje značajno doprinio kvalitetan rad sudstva i tužilaštva.

Sastanku su prisustvovali predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

Komentari: 0

Novi komentar