Biljana Tipsarević progovorila o proširenju porodice

Dizajnerka Biljana Tipsarević posljednjih godina postala je jedna od vodećih ženskih imena u svojoj branši. Dame ne žale novac kada je riječ o njenim kreacijama, jer su to modeli koje godinama mogu da se nose i uvijek su moderni.
Objavljeno: 28. 06. 2019 - 08:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Biljana je prava super žena koja uspijeva da stigne sve, da bude dobra i posvećena mama malenoj Emili, supruga koja uvek pruža bezrezervnu podršku svom mužu, teniseru Janku Tipsareviću, ali i uspešna poslovna žena koja ciljeve koje zacrta uvijek i ostvari.

Janko i Biljana važe za jedan od najskladnijih parova, a sada govore javno o porodici!

Biljana Tipsarević priznala je da ona i Janko Tipsarević planiraju proširenje porodice. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene, a već 9 godina uživaju u ljubavi i braku, piše Kurir.

– Mislim da je velika sreća imati brata ili sestru. Ja imam rođenu sestru koja mi je najbolji životni prijatelj. Emili je za sada jedinica, ali svakako ne planiram da tako ostane – rekla je Biljana.

Ona je otkrila i da nije lako uvek uskladiti porodicu i posao ali da se trude uz pomoć dobre organizacije sve da postignu.

U jednom iskrenom intervjuu za naš magazin “Story” Biljana je pričala kako funkcioniše njena porodica te i koje je veći autoritet maloj Emili…

– Savršeno funkcionišemo kao trojac, ali svakako bismo voljeli da se naša porodica proširi, što će se i desiti jednog dana. Pravo je bogatstvo imati brata ili sestru, još bolje i jedno i drugo. Odrasla sam sa sestrama i zahvalna sam na tom životnom bogatstvu, jer znam da u sestri zauvijek imam najboljeg prijatelja koji će biti tu za mene u svakom trenutku. Otac joj je mnogo veći autoritet od mene. Popustljiva sam prema našoj ćerki, nas dve imamo prilično “drugarski“ odnos, ali ona je baš dobra i poslušna. Blage je naravi i izuzetno vesela. Nemam bojazan da ću je time što joj mnogo toga dopuštam razmaziti ili da ću izgubiti kontrolu, jer mnogo razgovaram s njom i trudim se da joj uvijek objasnim tako da ona shvati zašto mama i tata traže određene stvari od nje, kao i zašto insistiramo na određenom načinu ponašanja. Ona to vrlo zrelo i bez problema usvaja. Nas dvije se sve lako dogovorimo, a tata ume nekad da bude ljubomoran jer ponekad želi veću disciplinu. Ni ja nisam vaspitavana strogo, pa nikada nisam pravila probleme roditeljima, niti sam imala razmažene ispade.

Komentari: 0

Novi komentar