Lovćen banka otvorila filijalu u Rožajama


Nakon otvaranja filijala u Podgorici, Cetinju, Nikšiću, Baru, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Ulcinju i Tivtu, Lovćen banka AD Podgorica nastavlja ulaganje u širenje poslovne mreže, otvaranjem filijale u Rožajama. 

Objavljeno: 28. 06. 2019 - 09:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nova filijala zadovoljava najsavremenije bankarske standarde, pri čemu će klijentima na usluzi biti ljubazno osoblje, zaduženo da obezbijedi brze i kvalitetne bankarske usluge u komfornom i prijatnom okruženju.

img-3280

Svečano otvaranje, jedanaeste po redu filijale, je održano u četvrtak, 27. juna 2019. godine u 19 h.  Nova filijala u Rožajama se nalazi u ulici Maršala Tita br. 1 i  klijentima će biti na usluzi radnim danima od 8h do 16h i subotom od 8h do 13h. Tokom otvaranja filijale , okupljenima su se obratili ( po navedenom redu):

  • dr Vinko Nikić – Glavni izvršni direktor
  • Haris Kurtagić  – Rukovodilac filijale Rožaje
  • Aleksandra Popović – Predsjednica Odbora direktora Lovćen banke

Na svečanom koktelu, uručena je i donacije od 1000 EUR,  JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju opštine Rožaje.

aleksandra-popovic

 

Lovćen banka AD Podgorica počela je sa radom 25. avgusta 2014. godine i ove godine će obilježiti jubilej - 5. godina rada na crnogorskom bankarskom tržištu. Banku su osnovali domaći poslovni ljudi i naučni radnici, zajedno sa njemačkim državnim investiciono-razvojnim fondom DEG-om (KfW grupa), jednom od najvećih evropskih razvojnih institucija.

 

OBRAĆANJA PREDSTAVNIKA LOVĆEN BANKE

 

vinko-nikic

dr Vinko Nikić – Glavni izvršni direktor

Nakon zaokruživanja poslovne mreže na crnogorskom primorju i srednjoj regiji, Lovćen banka ostvarujući svoje zacrtane ciljeve, počinje sa širenjem svoje mreže na Sjeveru naše Države. Naš put na sjeveru počinjemo večeras u Rožaju, gradu bogate trgovačke tradicije i gradu preduzimljivih i marljivih ljudi. Sigurni smo da otvaranje ovako moderne i savremene Filijale, na pravi način oslikava potrebe preduzeća i građana ovoga grada. Lovćen banka, kao banka koja je prepoznata po svom razvojnom karakteru, učinjeće sve da podrži sve kvalitetne biznis ideje, kako preduzeća, tako i samostalnih preduzetnika i na taj način pomoći daljem rastu i razvoju preduzetništva u ovom gradu. Tom podrškom ćemo kreirati nova radna mjesta kako bi podigla opšti nivo ekonomskog ambijenta i stimulisali prije svega mlade ljude, da kroz podrške koju im nudimo nađu uhljebljenje u svom gradu i na taj način Rožaje učine još kvalitetnijim.

Sigurni smo da će ljubazno i profesionalno osoblje  Lovćen banke prepoznati potrebe svojih klijenata i uz široku paletu naših proizvoda na pravi način zadovoljiti iste.

Stoga, pozivam sva preduzeća, samostalne preduzetnike, odnosno sve građane Rožaja da dođu u Lovćen banku i da rastemo zajedno.

haris-kurtagic

Haris Kurtagić  – Rukovodilac filijale Rožaje

Želio bih da zahvalim akcionarima i menadžmentu Lovćen banke koji su odlučili da razvoj mreže filijala Lovćen banke na sjeveru, krenu baš iz Rožaja. Lovćen banka je banka ovog vremena i ovog naroda, a ja sam veoma srećan što sam dio tima Lovćen banke i što ću kao dio tog tima biti na usluzi mojim Rožajcima. 

Aleksandra Popović – Predsjednica Odbora direktora Lovćen banke

Ovo je prva filijala Lovćen banke na Sjeveru Crne Gore, a mladi rožajski bankar Kurtagić biće njen rukovodilac. Tim će vremenom da raste i da jača.

Koristim priliku da pozdravim Rožaje, grad mladosti ali i jake nostalgije, kulture i sklada, biznisa i banaka... Jednom, ne tako davno, bila sam dio velikog i značajnog bankarskog Tima koji je svoj razvoj na Sjeveru, započeo ovdje, u Rožajama. Zajedno sa Vama, taj Tim bankara je sagradio mnogo toga u Rožajama i za buduće generacije. Gradio je cijelu Crnu Goru. To što smo tada sagradili, dodatna je obaveza za ovaj tim Lovćen banke, za menadžment banke, dr Nikića i kolege Radulovića i Trninića  -  da zajednički sa vama nastavimo da razvijamo Rožaje, male i velike biznise, da podržimo i vas koji možda danas nemate hrabrosti da krenete u biznis... U ime cijelog Tima Lovćen banke, u ime Odbora direktora, u ime budućih mostova koji će povezati projekte i ljude - proglašavam filijalu Lovćen banke u Rožajama - otvorenom!

 

Komentari: 0

Novi komentar