Na jutarnju kafu ne prije dva

Jelena Rozga spava do podne

Pjevačica Jelena Rozga, kako pričaju njene komšije iz Splita, spava do podneva, a na kafu ne ide prije 14 sati.

Objavljeno: 30. 06. 2019 - 13:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kad se probudi, kupi pecivo i sok od narandže, kao i kafu od vanile u obližnjoj pekari, a nakon toga ode na ručak kod roditelja koji žive u susjednom dijelu grada, piše 24sata.hr.

Međutim, prije naselja u kome sada živi Rozga je stanovala u manjem stanu u drugom delu Splita, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji stanari, donosio posudice s hranom. Danas taj stan, navodno, izdaje, a njen otac dolazi po stanarinu.

Komšije su navele i da su je često čule kako peva i uvježbava pjesme, ali i da su viđale Ivana Huljića, sina Tončija Huljića, kako dolazi kod nje. Podsjetimo, o romansi Rozge i Ivana dugo je brujao čitav region.

"Huljićev sin je znao da šeta psa ujutro dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Vidjela bih je na balkonu oko tri- četiri ujutro kad bi se vratila s koncerta", rekla je jedna komšinica.

Druga komšinica je pohvalila Rozgu kako "uvijek nosi kesicu za pasji izmet i uvijek ga pokupi”.

Komšije iz naselja u kome Jelena sada živi navele su da su svojevremeno viđale i njenog bivšeg vjerenika Stjepana Hausera, kojeg je često vodila na ručak kod svojih roditelja.

 

Komentari: 0

Novi komentar