Za vikend

Najveći spektakl ovog ljeta: Luštica Groove!

Luštica Bay plaža, nezaboravni disco hitovi, francuska DJ zvijezda Antoan Klamaran i Luštica Groove festival, najbolje su lansiranje u ovo ljeto!
Objavljeno: 02. 07. 2019 - 13:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Luštica Groove Festival dovodi nam za vikend, 6. i 7. jula pravi spektakl – DISCO OPERU i zlatno doba disco muzike na nezaboravnom koncertu pored mora. Pjevaćete hitove  ABBA, Bee Gees, Michael Jackson, Bruno Mars, Stevie Wonder, Boney M i drugih! 

Pravo iz dva najveća kluba u Parizu, drugi dan festivala nastavljamo sa francuskim DJ-em, Antoanom Klamaranom, koji je obećao nezaboravan provod u nedjelju.

Po prvi put u Crnoj Gori, spektakl DISCO OPERA, pod dirigentskom palicom maestra Fedora Vrtačnika, održaće se na plaži u Luštici Bay, u subotu 6. jula! 

Disco Opera je fantastična saradnja novosadskog Big Benda i orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava „Disco Sisters“. Na programu koncerta su antologijski muzički hitovi iz sedamdesetih i osamdesetih godina 20. vijeka, najeminentnijih svjetskih izvođača čija su imena uvrštena u enciklopedije svjetske i domaće muzike!

lusticagroove2Francuski muzičar i producent Antoine Clamaran karijeru je započeo još ’90-ih godina u Francuskoj nakon čega je nastavio uspon do svjetske scene početkom 2000. godine. Antoine je trenutno rezident DJ u dva najveća kluba u Parizu: Les Bains Douches i Le Queen.

Luštica Bay plaža, muzički spektakl, DJ i dobri hitovi – nema boljeg ljetnjeg spektakla! Ne propustite, broj karata je ograničen!

CIJENA KARTE ZA OBA DANA FESTIVALA: 18 EUR

PRODAJA karata: 21 Bistro Seaview (Lustica Bay), Restoran Kensington (Podgorica) i restoran Vista (Budva)

REZERVACIJE karata: [email protected]

 


 

Komentari: 0

Novi komentar