Cecu progoni manijak

Folk zvijezda Ceca Ražnatović nedavno je doživjela veliku neprijatnost kada je izvjesni O.L. upao u njenu kuću na Kipru i tamo boravio par dana. Međutim, kada su ga tamošnji organi reda priveli i deportovali za Srbiju, drama se nije završila tu.
Objavljeno: 05. 07. 2019 - 13:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Čim se vratio u Srbiju otišao je pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvijezdu. Kako su prenijeli domaći mediji, ljudi su vidjeli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i odmah su ga izbacili iz zgrade. Međutim, sad su isplivali novi detalji ove priče.

Prema riječima izvora bliskih pjevačici, prije šest mjeseci, javnosti nepoznata osoba koja se predstavila kao Cecin blizak prijatelj upala je u frizerski salon u kome radi njen frizer i tražio je hitno da vidi zvijezdu.

– Prvo je zvao na poslovni telefon i predstavio se kao Cecin prijatelj sa Kipra. Rekao je da želi da dođe u salon kako bi se ošišao. Nekoliko dana kasnije pojavio se i tražio da ga hitno odvedu kod Ražnatovićeve jer želi da je vidi. U tom momentu Ceca je bila na putu, a po fizičkom stanju čovjeka radnici salona zaključili su da uopšte nije prijatelj blizak pjevačici, već da se radi o progonitelju koji već mjesecima uznemirava Cecu – objašnjava izvor blizak Ražnatovićima, za “Blic”, i dodaje da su mu radnici salona odmah zaprijetili policijom.

– Kada su progonitelju objasnili da su provjerili sa porodicom i saznali njegov identitet i namjere, objasnili su čovjeku da će pozvati policiju. On je odgovorio da će izaći iz salona, samo da ne zovu nadležne organe. Ipak, on je nastavio da zove na telefon salona uz zahtjev da ga spoje sa Cecom, na šta su ga radnici zamolili da prestane da to radi ili će u suprotnom morati da prijave cijeli slučaj – otkriva izvor blizak porodici.

Komentari: 1

Kremo

05. 07. 2019 - 15:00

NEVJERUJEM CIM NIJE PODIGNUTA VOJSKA
Novi komentar