Mladić preminuo na Exitu, sumnja se da se predozirao

Državljanin Grčke kojem je pozlilo na Exit festivalu, preminuo je u novosadskoj Hitnoj pomoći, saopštili su organizatori festivala. Sumnja se da je preminuo od posljedica konzumiranja veće količine narkotika.
Objavljeno: 06. 07. 2019 - 09:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Exita su saopštili da je obezbjeđenje festivala primijetilo da je jednom od posjetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, poslije čega mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Još se čeka na zvaničan izvještaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posljedica korišćenja narkotika, naveli su ogranizatori festivala.

Drugi posjetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mjesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, ali i da je bolovao od hronične bolesti.

"EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno djeluje na polju prevencije i širenja svijesti o štetnom dejstvu droge", navodi se u saopštenju Festivala.

 

Komentari: 0

Novi komentar