Pogledajte na kojim putevima ima obustava saobraćaja, na Lovćenu brdska trka

U Crnoj Gori uslovi za vožnju uglavnom su povoljni, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) Crne Gore i savjetovali vozače da, zbog visokih temperatura, duža putovanja planiraju u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.

Objavljeno: 06. 07. 2019 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz AMSCG su kazali da je frekvencija vozila umjerena, a tokom dana pojačana.

Zbog održavanja međunarodne brdske trke „Memorijal Franjo Kuncer“ Lovćen 2019 saobraćaj će biti zatvoren na putu Cetinje – Ivanova korita od deset do 16 sati. Zabrana saobraćaja važi za sve lokalne i nekategorisane puteve koji se priključuju na putni pravac Cetinje – Bjeloši – Ivanova korita.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen, zbog postavljanja završnog habajućeg sloja asfalta, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od 11 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na putu Stjenice - Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Na magistralnom putu M 2.4, na dionici Bar – Ulcinj režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, ali ne dužeod pet minuta, zbog istražnih radova u tunelima.

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je svakog dana u sedmici, od 17 do 22 sata, do 1. septembra 

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Komentari: 0

Novi komentar