Tomi Hilfiger i vlasnik Dallas Cowboys-a boravili u Dobroti i Tivtu

Vlasnik najčuvenijeg i najtrofejnijeg kluba američkog fudbala „Dallas Cowboys“ iz Dalasa u Tekstasu, Džeri Džouns, boravi u Boki Kotorskoj gdje je preksinoć bio gost luskuznog malog hotela „Forza Mare“ u Kotoru.
Objavljeno: 06. 07. 2019 - 12:31 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tomi Hilfiger i vlasnik Dallas Cowboys-a boravili u Dobroti i Tivtu
Hilfigerova jahta ispred hotela Forza Mare

Iz menadžmenta tog hotela koji pripada poznatoj kotorskoj ugostiteljskoj porodici Joketić, nisu željeli zvanično ni da potvrde, ali ni da demantuju informaciju da je Džouns, jedan od najpoznatijih i najbogatijih amerilkih biznismena – 70. na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi svijeta, boravio u njihovom hotelu. Ipak, fotografije objavljene na instagram profilu kompanije Forza Hotels, potvrđuju da je Džouns bio u hotelu Forza Mare.

Džouns je u biznis krenuo baveći se ugostiteljskom i osiguranjem, da bi 1989. za 140 miliona dolara kupio „Dallas Cowboys-e“ i pretvorio taj klub, kao i cijelu NFL ligu američkog fudbala u pravu „fabriku para“ kroz brojne sponzorske i ugovore sa TV kućama za ekskluzivno praćenje utakmica tog u SAD, najpopularnijeg sporta. On je u SAD svojevrsna sportsko-poslovna ikona, a njegovo lično bogatstvo procjenjjje se na preko 5 milijardi dolara, dok sam klub „Dallas Cowboys“ vrijedi oko 4 milijarde i smatra se najvrijednijim sportskim kolektivom na svijetu.

dzonsDžons (lijevo) u Kotoru (Instagram)

Džouns inače, u Boki odmara na svojoj novoj impresivnoj 225 miliona dolara vrijednoj superjahti „Bravo Eugenia“ sa kojom je doplovio iz Grčke. Jahta je juče bila na sidru pred Orahovcem, a danas će, kako Boka News nezvanično saznaje, uploviti i kraće se zadržati u marini Porto Montenegro u Tivtu.

Pored američkog milijardera, gost hotela Forza Mare prekjuče je bio i čuveni modni kreator Tomas Jakob Huilfiger, osnivač i glavni kreator u modnoj kući Tommy Hilfiger. Ovaj poznati modni kreator je ujedno i jedan od bliskih prijatelja američkog predsjednika Donalda Trampa i njegiove supruge Melanije.

Hilfiger je inače, u Boku stigao luksuznom 97 metara dugom superjahtom „Faith“ koja je bila usidrena pod Kotorom dok je on večerao u hotelu Forza Mare. Hilfigerova jahta juče je kraće boravila u Porto Montenegru u Tivtu, nakon čega je isplovila iz Boke.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar