Sara Jo otkrila je li se pomirila sa Viktorom Savićem

Mlada pjevačica Sara Jovanović juče je predstavila svoj novi spot i pesmu “Mili, mili” pred nastup na Exit festivalu, a tim povodom ispričala je anegdote sa snimanja novog projekta.
Objavljeno: 06. 07. 2019 - 15:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Bilo je mnogo anegdota, ali izdvojila bih jedan legendarni pad. Nažalost, kožne pantalone su mi bile duže nego što je trebalo pa su mi se cipele kačile i bila je ozbiljna borba, ali preživjeli smo. A preživjela je i frizura iz spota koju trenutno nosim. Obožavam ovu estetiku i budući da sam ‘93 godište i te kako mi je prijalo da se vratim u devedesete godine – priča Sara Jo za “Blic“.

Kako je u poslednje vrijeme više puta viđena sa bivšom ljubavi Viktorom Savićem i nagađalo se da su se pomirili, novinari nisu mogli da je ne pitaju da prokomentariše ta pisanja.

– Ako me ljudi prate na društvenim mrežama, vjerujem da je bilo jasno zbog čega smo se vidjeli – kaže Sara i objašnjava kako  vjeruje u prijateljsvo nakon ljubavi:

– Da, ako je bio neki lijep i zdrav odnos, mislim da bi trebalo da te osobe ostanu u kontaktu. Ne da piju kafu svaki dan, ali mogu da budu jedno za drugo.

Saru Jo očekuje i nastup na Exitu, a ona otkriva i da ima veliku tremu zbog toga, a evo i zašto:

– Veliki sam fan Exita, svake godine sam tamo, a ove godine i kao gost. U subotu ću nastupiti i imam veliku tremu jer ću prvi put da izvedem uživo pjesmu „Mili, mili“. Nadam se da neće morati da me polivaju vodom posle nastupa da dođem sebi od šoka. Exit ima baš veliku težinu za mene – ističe pjevačica.

Komentari: 0

Novi komentar