Dugogodišnjom djevojkom Emom Rajs Džons

Oženio se Garet Bejl

Fudbaler Real Madrida vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Emom Rajs Džons na tajnoj ceremoniji na Majorci, piše britanski The Sun.Objavljeno: 07. 07. 2019 - 20:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Par je izrekao sudbonosno da pred tek 60 bliskih prijatelja i članova porodice, a za ceremoniju je unajmljeno i posebno osiguranje za koje se vjeruje da je povezano sa dramom koju već nekoliko godina proživljava Ema.

Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene familije nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilovanjem droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emini djed i baka, koji su je odgojili.

Vjenčanje se trebalo održati prošle godine u Toskani, ali je odgođeno zbog katastrofalnih odnosa u porodici Bejlove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćerku.

Garet Bejl i Ema u vezi su od srednje škole. Ema ne voli medijsku pažnju i tek se povremeno pojavljuje u javnosti.

Par ima dvoje djece. O Emi se zna da je na početku njihove veze radila kao frizerka u Kardifu. Nema javne Instagram i Fejsbuk profile, skromno se oblači i posvećena je porodici.

 

Komentari: 0

Novi komentar