Iz Auto-moto saveza saopštili

Tokom dana pojačana frekvencija vozila

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su povoljni, a vozačima se savjetuje da voze oprezno i da vožnju pilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.
Objavljeno: 08. 07. 2019 - 08:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Auto moto saveza su kazali da je frekvencija vozila umjerena, a tokom dana pojačana.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog snimanja televizijske reklame Ferari world na putu Lipci - Grahovo doći će do privremenih obustava saobraćaja do 20 minuta.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen, zbog postavljanja završnog habajućeg sloja asfalta, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od 11 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na putu Stjenice - Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je svakog dana u sedmici, od 17 do 22 sata, do 1. septembra

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Zbog snimanja televizijske reklame „Ferrari world“ saobraćaj će povremeno biti obustavljen, ne duže od 20 minuta, na magistralnom putu M-6 tunel Ivica – Šavnik od 14 do 17 sati, na regionalnom putu Trsa – Virak od 16 sati i 30 minuta do 19 sati i 30 minuta i na magistralnom putu M-3 Šćepan Polje – Plužine od osam do 12 sati.

Komentari: 0

Novi komentar