Saopšteno iz Vlade

Za izgradnju puta Cetinje-Čevo raspisan tender vrijedan 37 miliona eura

Za igradnju puta Cetinje – Čevo – Nikšić, dionica Cetinje-Čevo, Vlada Crne Gore opredijelila je 37 miliona eura. Tender za izgradnju ovog puta, dužine oko 23 kilometra, raspisala je Uprava za saobraćaj. Javno otvaranje ponuda održaće se 15. avgusta 2019. godine.
Objavljeno: 10. 07. 2019 - 09:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je saopšteno iz Vlade, izgradnja ove saobraćajnice biće od izuzetnog značaja za stanovnike ovog kraja, ali će dati dodatan kvalitet i podsticaj za razvoj kako Cetinja tako i Nikšića.

„Unaprjeđenje putne, ali i sveukupne infrastrukture, prioritet je Vlade Crne Gore pošto je to ključni preduslov za ostvarivanje dinamičnijeg razvoja, a samim tim i obezbjeđivanja kvalitetnijeg života građana“, navodi se u saopštenju dostavljenom našem portalu.

Komentari: 2

Objektivni

10. 07. 2019 - 11:09

E vrijeme je vise. Dio Crne Gore koji je sama esencija drzave zadnji dobija put. I ne sanjata koliko je taj put vazan i za Niksic i za Cetinje. A naročito za taj kraj Stare Crne Gore.
sve grmovi od drenjina

10. 07. 2019 - 16:29

Djavo me nagna jednom onijem starijem pro Ceklica . Kad sam ugledao Niksic kao da me sunce ogrijalo i obecag nikaad vise
Novi komentar