Španski mediji pišu

Marka: Modrić uzeo Jovića pod svoje krilo

Sportisti sa prostora bivše Jugoslavije kada se nađu u istom klubu negdje u inostranstvu najčešće postanu najbolji prijatelji, bez obzira na otrovne strijele, koje dolaze od političara iz njihovih zemalja.
Objavljeno: 10. 07. 2019 - 11:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Setite se samo Mančester Sitija prije nekoliko godina kada su njegov dres u isto vrijeme nosili Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić, Stefan Savić i Edin Džeko, zatim prošle sezone hit njemačkog prvenstva je bio Ajntraht iz Frankfurta koga su predvodili reprezentativci Srbije Luka Jović, Filip Kostić, Mijat Gaćinović, kao i reprezentativac Hrvatske Ante Rebić, koje je krasilo sjajno prijateljstvo i van terena. Rebić zbog toga često dobija negativne komentare na društvenim mrežama, za koje očigleno ne mari.

Upravo se Luka Jović ovog ljeta preselio iz Frankfurta u Real Madrid, a tamo ga je dočekao reprezentativac Hrvatske Luka Modrić. Španska Marka piše da je zvanično najbolji igrač svijeta svog mlađeg imenjaka odmah uzeo pod svoje, kako bi mu pružio pomoć prilikom adaptacije na novu sredinu, pa su tako u ponedjeljak uveče, istog dana kada su se upoznali, u jednom restoranu u glavnom radu Španije na večeri viđeni Modrić, Jović , kao i njegov agent Nikola Popović sa još nekoliko prijatelja.

1007jovicmodric2

Marka u tekstu dodaje da Modrić želi Joviću da pomogne da što prije shvati veličinu Reala, kao i da ga upozna sa mnoštvom obaveza koje su pred njim, ali u tekstu se dalje navodi da je Srbin odlično upoznat sa tim jer je sam sebi skratio odmor koji je dobio poslije Evropskog prvenstva za mlade kako bi što prije počeo da trenira sa svojom novom ekipom.

Real je u utorak otputovao u Montreal na pripreme.

Komentari: 0

Novi komentar