Sindikat doktora medicine

Crnogorski zdravstveni sistem napustila još dva ljekara

Sindikat doktora medicine saopštio je da je crnogorski zdravstveni sistem napustila još dva ljekara. U pitanju su ljekari specijalisti psihijatrije.
Objavljeno: 13. 07. 2019 - 08:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Crnogorski zdravstveni sistem napustili su specijalisti psihijatrije dr Zorka Ilić i dr Spasoje Vulanović iz Doma zdravlja Nikšić. Oboje su novi radni odnos zasnovali u Sloveniji", navodi se u saopštenju Sindikata doktora medicine.
Prema procjenama ovog sindikata, crnogorski zdravstveni sitem je u posljednje vrijeme napsutilo više od 100 ljekara.
 

Komentari: 4

Mika

13. 07. 2019 - 08:15

Ovo je katastrofalno zdravstvo i uzasan nemam u njemu ni jedan zdravsveni problem nije moguce rijesiti do kraja! Dobro bi bilo da svi podju.
NIJE

13. 07. 2019 - 09:30

ovo problem ljekara pojedinaca. Problem je u sistemu zdravstva koji vode nedovoljno sposobni ljudi koji su pod uticajem nekih svojih partijskih šefova. Ni očigledne promašaje u organizacji ne priznaju niti mijenjaju.
SISTEM

13. 07. 2019 - 11:28

zakazivanja u Kliničkom centru CG je OBESMIŠLJEN. "Izumitelji" su se potpuno zapetljali. Rezultat je velika nervoza, svađe, neefikasnost i sve lošiji rezultati rada KCCG. Moguće je da neka grupa to namjerno radi i spušta cijenu Centra - da bi ga neko kupio i PRIVATIZOVAO. I to bi bilo bolje nego da ostane ovako. Ali, da ga kupi neko normalan, a ne kockati i nepismene vucibatine.
marko m

13. 07. 2019 - 18:24

ovi koji odlucuju o tome ne lijece se u crnoj gori...tako da se ne $ekiraju previse
Novi komentar