Vučević čestitao Đokoviću: Tako to radi veliki šampion

Petu vimbldonsku titulu Novaku Đokoviću čestitao je naš košarkaš Nikola Vučević.
Objavljeno: 15. 07. 2019 - 10:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Centar Orlanda je na Tviteru ostavio poruku srpskom teniseru.

“Tako to radi veliki šampion! Bravo Nole majstore!”, napisao je Vučević.

Komentari: 4

Djuro Vučinić

15. 07. 2019 - 10:43

Ne javljan se povodom čestitke Vučevića Novaku,već povodom markentiškog oglasa da neko nekome" skida magije" . Molim Vas da jedini civilizovani portal u Crnoj Gori ne srozavate ovakvim reklamnim porukama,mislite i na nas koji magije doživljavamo recidivom kasnog srednjeg vijeka. Možda smo mi neki u manjini jer je rialiti kultura ostavila traga na generacije... Cijenim da je oglas dobro plaćen,što još jednom govori o zaradi " magijaša" i davanju ovog nesretnog naroda. Pa tim se bolje shvata kako g Amfilohiju sve ide od ruke..ovo nije za objavu već poruka menadžmentu...
Zdravko Stanišić Pg

15. 07. 2019 - 15:30

Ne vjerujem u magiju ,ali ako postoji onda je Novak magija Svaka čast Nikoli velikom sportisti i velikom čovjeku na čestitci koju je uputio velikom šampionu Što se tebe tiče Vučinići ovom pusanijom si pokazao koliko si mali čovjek pun zlobe i kompleksa.
@

15. 07. 2019 - 12:52

NEKA SI MU CESTITAO VUCEVICU IPAK STE OBOJICA CRNOGORCI IAKO SE NOVAK MALO POGUBIO NACIONALNO.SAMO PO ONOJ VELIKODUSNOSTI,COJSTVU I POSTENJU SE VIDI DA JE CRNOGORAC A NE NEKA DRUGA NARODNOST DALEKO BILO.
гнк

15. 07. 2019 - 13:56

Србин честита Србину, нормално. Спортска породица, Вучевићи и њиов зет Саша Павловић.
Novi komentar